Tylöpremiären

  • Musik och konserter
lördag 2 – söndag 3 juli 2022
Hotel Tylösand - Solgården

Markera omedelbart lördagen den 2 juli med en jättelik sol. Då kickar vi nämligen igång sommarsäsongen 2022 på Hotel Tylösand. Och självklart gör vi det med Tylöpremiären, som i år blir ett live- och klubbparty att minnas länge.

Halmstads egen supersångare Ulf Nilsson ger Tylöpremiären bästa tänkbara start när han intar scenen på Solgården klockan 21. Med 30 miljoner Spotifystreams, turnéer och tv-framträdanden har Ulf tagit plats som en av Sveriges mest respekterade nutida rocksångare sedan han tog hem segern i artisttävlingen The Voice Sverige 2012.

Tjuvjakt är nästa band klockan 22. Med 200 miljoner streams på Spotify har bandet gjort starka avtryck på den svenska musikscenen de senaste tio åren. Deras senaste studioalbum ”Blåa jeans, tomma fickor” har genererat flera hits, inte minst den senaste singeln ”Apelsinskal”.

Solgårdsfavoriterna Duo Jag är såklart också med och förgyller kvällen. Klockan 23 drar de igång sin patenterade scenshow med sina versioner av de bästa moderna låtarna. ”Dom låter precis som originalet” är ett vanligt omdöme om Duo Jag - en motivering som en gång gav dem jobbet som husband i artisttävlingen Idol och sedan dess hållit dem nonstop turnerande över hela Sverige.

Efter dessa fenomenala liveupplevelser tar DJ Simonsaxx över på Leif’s dansgolv och håller trycket uppe från klockan 00. Insläpp klockan 20. Du missar väl inte årets hetaste kickoff på sommaren 2022? Vi ses!

Kontakt och plats

Plats: Hotel Tylösand - Solgården
Adress: Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad, Sweden
Telefon: 03530500
Arrangör: Hotel Tylösand

Mer av Halmstad