Halmstad Brygghus ölprovning

  • Mat och dryck
  • Guidade turer och föreläsningar
fredag 30 juni – lördag 9 december 2023
Halmstad Brygghus

FREDAG

Välkommen till Halmstad Brygghus i sommar på ölprovning! På plats på brygghuset får du, förutom att prova vår öl, även möjlighet att få en inblick i hur det går till när vi brygger vår öl.

På fredagar i sommar bekantar vi oss med våra tillfälliga sommarlanseringar. På denna provning kommer du att få provsmaka en stor bredd av ölstilar som spänner allt ifrån NEIPA och DIPA och slutligen STOUT. En provning för er som vill testa våra nyaste öl. Under besöket visar vi även upp brygghuset där besöket börjar med en visning av själva hjärtat av bryggeriet, brygghuset, där vi har en genomgång av hur våra öl bryggs och buteljeras här på plats på Slottsmöllan. Med utgångspunkt i ölets historia, råvarornas påverkan och betydelse genomförs sedan själva provning i vår genuina provningslokal som ligger vägg i vägg med de rostfria jäs- och lagringstankarna i våra bryggerilokaler på Slottsmöllan.

Väl mött!

/Halmstad Brygghus

LÖRDAGAR

Välkommen till Halmstad Brygghus i sommar på ölprovning! På plats på brygghuset får du, förutom att prova vår öl, även möjlighet att få en inblick i hur det går till när vi brygger vår öl.

På lördagar i sommar bekantar vi oss med ett axplock av våra olika öl. På denna provning kommer du att få provsmaka vårt fasta sortiment men vi kommer även ha med en eller annan nyhet på provningen. En provning för er som vill få en fördjupad kunskap runt öl. Under besöket visar vi även upp brygghuset där besöket börjar med en visning av själva hjärtat av bryggeriet, brygghuset, där vi har en genomgång av hur våra öl bryggs och buteljeras här på plats på Slottsmöllan. Med utgångspunkt i ölets historia, råvarornas påverkan och betydelse genomförs sedan själva provning i vår genuina provningslokal som ligger vägg i vägg med de rostfria jäs- och lagringstankarna i våra bryggerilokaler på Slottsmöllan.

Väl mött!

/Halmstad Brygghus

Generell information

Välkommen till sommarens ölprovningar!

Vi på Halmstad Brygghus anordnar regelbundet ölprovningar öppna för allmänheten likväl som privata provningar för slutna sällskap. Vid intresse av att besöka någon av våra schemalagda ölprovningar, öppna för allmänheten, hänvisar vi er till Halmstad Tourist Center, vilka tillsamman med Ticketmaster administrerar bokningar och biljetthantering gällande dessa.

Biljettpris ligger för närvarande på 349 sek per person*, vilket gäller för icke ombokningsbar eller avbokningsbar biljett. Det är möjligt att köpa till ett avbokningsskydd för 40 sek per person, vilken ger möjlighet att omboka eller avboka sin biljett intill tre (3) dagar innan bokad provning**.

Utifall ni har presentkort till våra ölprovningar ber vi er vänligen att vända er till Halmstad Tourist Center med dessa.

*Halmstad Tourist Centers administrationsavgift tillkommer samtliga biljetter sålda genom dem.

** Vid ombokning är det en ombokning till annat schemalagt datum som gäller och vid avbokning är det återbetalning i form av presentkort motsvarande biljettvärdet som gäller.

Kontakt och plats

Plats: Halmstad Brygghus
Adress: Slottsmöllans företagscenter, 302 32 Halmstad, Sweden
Telefon: 035-12 02 00

Mer av Halmstad