Feminine Empowerment

  • Sport och hälsa
  • Natur, trädgård och friluftsliv
  • Workshops och prova på
  • Övriga evenemang
lördag 3 augusti 2024, 10.00–17.00
Laxön

❀ FEMININE EMPOWERMENT ❀

Den 3/8 arrangeras sommarens andra av tre fristående evenemang på nyöppnade Laxön - en oas mitt i Halmstad. Under denna heldag med temat "FEMININE EMPOWERMENT" kommer vi genom olika praktiker tillsammans att utforska och stärka vår feminina energi - en energi som finns hos oss alla, oavsett kön.

Denna dag är utformad för att ge dig verktyg som du kan använda i din vardag för att skapa en djupare kontakt med din feminina sida. Dagen erbjuder bland annat djupgående reflektion och sharing i cirkel, frigörande breathwork, kundaliniyoga för att höja den feminina energin och avslutningsvis ecstatic dance till livemusik.

Under den 3-4/8 arrangeras dessutom en marknad på Laxön, där lokala företag och aktörer kommer visa & sälja sina produkter och erbjuda behandlingar, för att tillsammans återigen göra Laxön till en levande del av Halmstad.

Det finns dessutom möjlighet att boka övernattning på Laxön, både innan ett evenemang, mellan evenemangen den 3-4/8 och efter ett evenemang. Välj mellan övernattning i glampingtält eller under dansbanans tak - eller under öppen himmel för dig som vill. För dig som sover över erbjuds bastu, nattbad och cirkel runt lägerelden.

Du som bokar hela helgens evenemang, både 3/8 och 4/8, har möjlighet att boka till ett förmånligt pris. Läs mer och boka din plats via Peach-appen eller klicka på bokningslänken här i evenemanget.

Välkommen att dela kreativitet, känsla och gemenskap med oss:
Susanna ➺ https://www.instagram.com/ssvedbergh
Johanna ➺ https://www.instagram.com/valayoga
Cecilia ➺ https://www.instagram.com/auroracecilia_lindberg
Amanda ➺ https://www.instagram.com/movewithroots
Lisa ➺ https://www.instagram.com/viride_breathwork
Primal Health ➺ https://www.instagram.com/primalhealth.se
Nordic Stretch Tents ➺ https://www.instagram.com/nordicstretchtents

Kontakt och plats

Plats: Laxön
Adress: Laxön, 302 23 Halmstad, Sweden
Arrangör: Susanna Svedbergh

Datum och tid

  • lördag 3 augusti 2024, 10.00–17.00

Mer av Halmstad