Handboll - ATG Svenska cupen Final4 old2

  • Sport och hälsa
Halmstad Arena

De fyra främsta handbollslagen i herrarnas ATG Svenska cupen gör upp om medaljerna i Halmstad Arena 9–10 mars. Slutspelet avgörs med två semifinaler under lördagen och med avslutande brons- och finalmatcher på söndagen.

Handbollsfest från 11.00
Handbollsfesten drar igång redan 11.00 både på lördagen och söndagen. Häng i supporterbaren, kom i stämning med DJ och lyssna till intervjuer i Fan corner. Utmana vänner och familj i speedshooting, vem skjuter hårdast? Få ditt ansikte målat i ditt lags färger. Ät lunch på Restaurang Mangolds pop up inne på arenan och köp lite snacks i kioskerna. Tävlingar med mera.

Hand the Ball för barnen
I samband med Final4 arrangeras även aktiviteten Hand the ball som är ett koncept för att öka barns rörelseglädje utan fokus på resultat och prestation. Alla barn ska ha roligt utifrån egen förmåga och förutsättningar. På plats i foajén / piazza kommer en uppblåsbar minihandbollsplan att finnas redo för spel.

Mat och dryck
Restaurang Mangold serverar hadbollsmat, barerna har fullständiga rättigheter och det kommer finnas flera kiosker öppna från 11.00.

Kom i tid
Kom i god tid så alla besökare har möjlighet att hitta sin plats innan matchstart. På arenan finns även flera aktiviteter för att du ska komma i handbollsstämning. Dessa vill du inte missa. Han din biljett redo vid biljettkontrollen så kommer du och alla in fortare. Alla besökare visiteras vid biljettkontrollen.

Väskförbud
Utifrån det rådande läget i samhället, och att terrorhotnivån ligger på en fyra, har polismyndigheten fattat beslut om ett totalt väskförbud på större evenemang i Sverige. Väskförbudet gäller under Final4. Du behöver därför lämna din väska hemma. Det finns ingen plats på Halmstad Arena som du kan förvara din väska. Undantag medicinväska och liten skötväska. Se hela beslutet hos polisen.se.

Parkering
Det finns en stor parkering på Halmstad Arena. Samtidigt som Final4 är det även flera andra evenemang på arenan så som konståkningstävling och fotbollsmatch. Vi rekommenderar dig därför att promenera eller ta bussen till arenan.

Biljett till barn
Alla barn från 3 år behöver ha en egen biljett. Barn under 3 år behöver ingen egen biljett och sitter då i knäet hos betalande vuxen. Önskas egen plats även till barn under 3 år behöver barnet ha en egen biljett.

Mer om vad som händer under final4 på
https://www.destinationhalmstad.se/informatch 

Matchprogram

Lördag 9 mars
11.00 Dörrarna öppnas 13.30 Semi 1 Amo HK – Ystad IF HF 16.00 Semi 2 Hammarby IF HF – Önnereds HK

Söndag 10 mars
11.00 Dörrarna öppnas 13.30 Bronsmatch 16.00 Final

Välkommen till Halmstad Arena!

Kontakt och plats

Plats: Halmstad Arena
Adress: Växjövägen 11, 302 44 Halmstad, Sweden

Mer av Halmstad