Energy Boost

  • Sport och hälsa
  • Natur, trädgård och friluftsliv
  • Workshops och prova på
  • Övriga evenemang
söndag 4 augusti 2024, 10.00–17.00
Laxön

❀ ENERGY BOOST - upplev din inre energi ❀

Den 4/8 arrangeras sommarens sista av tre fristående evenemang på nyöppnade Laxön - en oas mitt i Halmstad. Under denna heldag med temat "ENERGY BOOST - upplev din inre energi" kommer vi genom tillsammans att ta oss ut på en energiresa där vi genom en mängd olika praktiker kommer att få uppleva, frigöra och balansera vår inneboende energi.

Denna dag är utformad för att låta dig prova på olika sätt att arbeta med kroppens energier, och ge dig verktyg som du kan ta med dig hem och använda i din vardag. Dagen erbjuder bland annat gemenskap och sharing i cirkel, dynamisk och energihöjande breathwork, qi-gong, yoga, föredrag om chakrasystemet & chakrameditation, transfigura-healing, reiki-healing och avslutningsvis en avslappnande sound healing med kristallskålar.

Under den 3-4/8 arrangeras dessutom en marknad på Laxön, där lokala företag och aktörer kommer visa & sälja sina produkter och erbjuda behandlingar, för att tillsammans återigen göra Laxön till en levande del av Halmstad.

Det finns dessutom möjlighet att boka övernattning på Laxön, både innan ett evenemang, mellan evenemangen den 3-4/8 och efter ett evenemang. Välj mellan övernattning i glampingtält eller under dansbanans tak - eller under öppen himmel för dig som vill. För dig som sover över erbjuds bastu, nattbad och cirkel runt lägerelden.

Du som bokar hela helgens evenemang, både 3/8 och 4/8, har möjlighet att boka till ett förmånligt pris. Läs mer och boka din plats via Peach-appen eller klicka på bokningslänken här i evenemanget.

Välkommen till sommarens mest energifyllda dag önskar
Susanna ➺ https://www.instagram.com/ssvedbergh
Johanna ➺ https://www.instagram.com/valayoga
Cecilia ➺ https://www.instagram.com/auroracecilia_lindberg
Amanda ➺ https://www.instagram.com/movewithroots
Camilla ➺ https://www.instagram.com/dinegenkraft_camilla
Per https://www.instagram.com/dinegenkraft_camilla
Primal Health ➺ https://www.instagram.com/primalhealth.se
Nordic Stretch Tents ➺ https://www.instagram.com/nordicstretchtents

Kontakt och plats

Plats: Laxön
Adress: Laxön, 302 23 Halmstad, Sweden
Arrangör: Susanna Svedbergh

Datum och tid

  • söndag 4 augusti 2024, 10.00–17.00

Mer av Halmstad