Julbord & pianobar med Trond Slyngstadli

  • Jul och högtider
  • Mat och dryck
  • fredag 24 november 2023 kl. 18.30
  • lördag 25 november 2023 kl. 18.30
  • (+6 tillfällen)
Hotel Tylösand

Välkommen till en riktig klassiker - det stora julbordet i Restaurang Tylöhus med härlagade läckerheter som får det att tindra lite extra i ögonen. Våra kockar sätter alltid en ära i att kunna erbjuda allt ett klassiskt julbord kan fresta med – gärna med den där lilla oväntade twisten som får smaklökarna i extra bra stämning.

Och på tal om riktigt skön julkänsla. I år är det pianobarsartisten Trond Slyngstadli som står för underhållningen i pianobaren. Trond är utan tvekan en av Norges främsta pianobarsartister med upp till 300 spelningar per år. Han kan verkligen konsten att bygga upp en magisk stämning runt flygeln med sin blandade repertoar av pop, rock, schlager och tidlösa ballader. Räkna med härligt sväng och en stämning som får alla på extra gott humör.

Och eftersom inget är så bra att det inte kan bli ännu bättre väntar såklart Leif’s med nattklubb, bar och högtryck på dansgolvet när alla är mätta och belåtna. Kort sagt, vi laddar för ännu en jul med läckra smakupplevelser, maxad julstämning, härlig musik och massor av glada leenden.

Kontakt och plats

Plats: Hotel Tylösand
Adress: Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad, Sweden
Telefon: 035-305 05

Mer av Halmstad