Få din TikTok-kanal att växa: Hashtags och samarbeten

onsdag 29 mars 2023, 18.00–19.00

Under workshopen kommer du lära dig allt om hur du effektivt använder hashtags för att öka din synlighet och engagemang på TikTok. Vi kommer att ge dig konkreta exempel på hur du kan använda hashtags och samarbeten på ett smart sätt för att nå ut till en större publik. Du kommer också att få praktiska tips och tricks för att skapa innehåll som engagerar dina följare och håller dem intresserade.

Denna onlineworkshop leds av Jonatan Allendorff och är en del av Filmhubb på Nolltrefem. Jonatan har arbetat med influencers och företag inom sociala medier och content-produktion, till exempel med Nico Rosberg, F1-stjärnan. Han har gått utbildningen Film & Media på Sturegymnasiet i Halmstad och för närvarande bor han i Monaco, där han kommer att ge er digitala workshops.

Workshopen riktar sig till unga upp till 25 år och sker via Google Meet. Du får länken dagen innan på den mejl du skrivit i din anmälan.

Anmäl dig nu och ta det första steget mot att göra din TikTok-kanal till en stor succé! Vi ser fram emot att träffa dig online.

Kontakt och plats

Arrangör: Filmhubb, Halmstads kommun

Mer av Halmstad