En ny kul kväll med Extor, Maja, Wahlman & Vänner

  • Humor och standup
  • Mat och dryck
  • Musik och konsert
  • Teater och dans
Margits Kiosk

🎉 Välkomna till sommarens absoluta höjdpunkt! 🎉

Äntligen är det dags att korka upp champagnen och fira Extor, Maja & Wahlmans 5-årsjubileum på ett sätt som får alla andra evenemang att blekna i jämförelse! Ni är inbjudna till en kul kväll som kommer att bli samtalsämnet i hela Haverdal och bortom, och den 10 juli på Margits Kiosk är ni hjärtligt välkomna att vara med på detta fantastiska firande!

Häng med oss på en otroligt rolig resa fylld av oväntade skrattanfall och glädje som får er att tappa andan av skratt! Vi har förberett en stjärnspäckad kväll med unika uppträdanden och spännande överraskningar, och för att toppa det hela kommer vi ha den fantastiska Cina Nyberg som gästartist – en garanterad stämningshöjare!

Men vänta, det blir ännu bättre! Njut av en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga med en förstklassig somrig plocktallrik som förrätt och en smakrik medelhavsgryta med färska fisk- och skaldjursdelikatesser till varmrätt, serverade av Margits Kiosk – Haverdals ohotade epicentrum för sommarmys och trivsel.

Gör er redo för en sommar fullpackad med skratt, musik och minnen som varar livet ut! Välkomna till en kväll som ni sent kommer glömma!

Låt oss tillsammans göra Haverdal till den mest sprudlande platsen i hela Halland i sommar!

Vi ser fram emot att fira sommarens festligheter tillsammans med er!

Extor, Maja, Wahlman & Vänner

Kontakt och plats

Plats: Margits Kiosk
Adress: Tångvägen 5, 305 70 Haverdal, Sweden
Telefon: 072-219 65 43
Arrangör: Extor, Maja & Wahlman

Mer av Halmstad