En ny kul kväll med Extor, Maja, Wahlman & Vänner

  • Humor och standup
  • Mat och dryck
  • Musik och konsert
  • Teater och dans
Dramalogen - Foajéscenen

🎉 Känner ni det? Spänningen vibrerar i luften när Halmstad förbereder sig för årets roligaste tillställning! 🎉

Glöm allt ni visste om underhållning och förbered er för en spektakulär kväll som kommer att bli den stora snackisen på stan! Den 14 juni bjuder vi och Dramalogen in er till en fest som inte liknar något annat, och vi lovar att det blir svårt att hålla sig för skratt!

Ni är alla inbjudna till den ultimata humorfesten när Extor, Maja & Wahlmans 5-årsjubileum ska firas på bästa sätt! Tillsammans kommer vi skapa minnen som varar livet ut med en sprakande mix av humor och glädje som garanterat kommer att få er att kippa efter andan.

Vi har slagit på stort och bjuder på ett exklusivt line-up som får era skrattmuskler att jobba övertid! Anna-Lena Gustavsson, fantastisk artist känd från både Nya Halmstadrevyn, soulmusikscenen samt Mord på Wapnö, står tillsammans med oss redo att trollbinda er med kul sketcher, underfundiga låtar och galna upptåg!

Men vänta, det blir ännu bättre! För er som vill äta gott under kvällen erbjuder vi en möjlighet ni inte kan motstå – uppgradera er kväll med en utsökt delikatesstallrikfrån ingen mindre än Anna-Cattis! Det är inte bara underhållningen som kommer att vara i världsklass, utan även maten! Annars funkar det utmärkt att bara lösa entré och köpa god öl i baren i pauserna.

Så låt oss göra Dramalogen till den mest legendariska platsen i hela Halland! Släpp loss och låt skratten flöda, för den 14 juni kommer att gå till historien som den roligaste och mest minnesvärda kvällen i Halmstads historia!

Biljetterna finns nu tillgängliga via Nortic – säkra din plats på årets kulturella höjdpunkt redan idag!

Varmt välkomna till sommarens mest euforiska festligheter!

Extor, Maja, Wahlman & Vänner

Kontakt och plats

Plats: Dramalogen - Foajéscenen
Adress: Larsfridsvägen 9, 302 50 Halmstad, Sweden
Telefon: 072-219 65 43
Arrangör: Extor, Maja & Wahlman

Mer av Halmstad