Foto: PaulssonPaleo / Cecilia Paulsson

Baka Bättre Bröd - glutenfri surdeg for the win!

  • Mat och dryck
  • Sport och hälsa
  • Workshops och prova på
söndag 27 april 2025, 09.30–12.30
PaulssonPaleo

MER SIRAPSLIMPA ÅT FOLKET! Nej då, skojar bara. Ingen behöver sirapslimpa, ha ha.

MEN, efter åratal utan smörgås eller med mer eller mindre lyckade brödsubstitut (mandel- och kokosmjöl, någon?) så har vi på gården valt att vandra längs med den glutenfria surdegsstigen när någon av oss känner "behovet" av en smörgås. Ni vet, skolbarn som ska ha matsäck, eller julbordet som "kräver" ett vettigt vörtbröd.

Under en förmiddag lär du dig hur du bakar ett glutenfritt surdegsbröd utan konstiga tillsatser eller industrijäst. Vi demonstrerar, diskuterar, luktar och känner på deg och toppar med smakprover.

Detta ingår: recept, anteckningar, smakprov och allt du behöver för att baka ditt första bröd hemma.

Pris: 795kr per person

Plats: Breared Kannesten 650, 31397 Simlångsdalen

Anmälan: Cecilia@paulssonpaleo.com eller 0763208474.

Anmälan är bindande, platsen kan överlåtas vid förhinder.

Cecilia är utbildad kostrådgivare från Paleo Institute. Hon har syrat grönsaker i många år och är fortfarande löljigt intresserad av fermenterade godsaker.

Kontakt och plats

Plats: PaulssonPaleo
Adress: Breared Kannesten 650, 313 97 Simlångsdalen, Sweden
Telefon: 076-320 84 74
Arrangör: Cecilia Paulsson / PaulssonPaleo

Datum och tid

  • söndag 27 april 2025, 09.30–12.30

Mer av Halmstad