After Beach i Tylösand

  • Mat och dryck
  • Musik och konsert
lördag 2 juli – lördag 6 augusti 2022
Hotel Tylösand

Sommaren 2022 blir en höjdare med det bästa av många olika världar: det sköna och slappa sommarchillet en lat och solig dag, det lite mer intensiva och uppåtpeppande after beach-draget efter en solstekt dag på stranden – plus en lång rad glödheta sommarkonserter med artister att minnas långt in i vinterhalvåret.

SOMMARCHILL
Från söndag till onsdag fortsätter vi förra sommarens chillsuccé med skönt eftermiddagshäng, där en trubadur eller en duo står för musikunderhållningen. Ta plats vid ett bord i slänten och njut. Alla åldrar är välkomna.

AFTER BEACH
Torsdag-lördag kör vi vårt mer klassiska after beach-upplägg med fullt ös till pålitliga partyleverantörer som Duo Jag, Rydell & Quick, Haaks, Strucky Likes och många fler. Åldersgräns 20 år. Håll i hatten!

Psst... vår efterlängtade dagsfest Daydream är tillbaka lördagen den 16 juli.

SOLGÅRDEN PÅ DAGEN
Terrasserna öppnar kl 12, barerna kl 14 och från kl 16 blir det livemusik i olika former (sommarchill söndag-onsdag och after beach torsdag-lördag). Vissa dagar kommer det även att finnas en DJ som spinner skön musik från kl 14.

Leif's Bar & Grill serverar lunch på terrasserna och ute på Solgården grillar vi lyxiga burgare. Självklart går det bra att boka VIP-bord med dryckespaket på terrasserna för den extra lyxiga sommarkänslan.

SOLGÅRDEN PÅ KVÄLLEN
På kvällen blir det mer musik på Solgården med antingen trubadur från kl 20.30 eller nattklubb från kl 22. Middag serveras på terrasserna och ute på Solgården är grillen i gång.

Läs mer på hemsidan: www.tylosand.se/sommarprogram

Kontakt och plats

Plats: Hotel Tylösand - Solgården
Adress: Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad, Sweden
Telefon: 03530500
Arrangör: Hotel Tylösand

Mer av Halmstad