Den stora kärleken - Josefine Johansson

  • Musik och konsert
  • Standup och humor
  • Teater och dans
lördag 2 april 2022, 20.00–21.30
Halmstads Teater

Josefin Johansson ut på Sverigeturné med sin nya humorföreställning ”Den stora kärleken – eller – Vem drog ur proppen?”. Den 15 september kommer Josefin till Halmstads Teater. I föreställningen berättar Josefin om de lärdomar, upplevelser och slutsatser hon kommit fram till under hennes Tinder-sommar som övergick till en Tinder-vinter. Igenkänningsfaktorn är hög, genansen ständigt närvarande och anekdoterna roliga, pinsamma och alldeles, alldeles underbara. I föreställningen bjuder Josefin även på flera av sina egna låtar med temat kärlek.

Mångfacetterade Josefin Johansson har ett gediget CV. Hon kan titulera sig programledare, artist, komiker, skådespelare, författare och SINGEL. Det sistnämnda kanske inte är en uttalad profession, men Josefin kan numera det mesta om dejtingens förlovade - eller förlorade - land efter att mer eller mindre doktorerat i just ämnet "singelliv”.

– Jag har lärt mig rätt mycket om dejtingvärlden och dess falluckor. Men också dess vinster. I den här föreställningen berättar jag om mina erfarenheter och lärdomar. Med humor och egenskriven musik. Och ja, det kan bli ekivokt, säger Josefin.

“Den stora kärleken” varvar monologer, stand-up och musik. Showen innehåller flera av de låtar som Josefin släppt under artistnamnet "Josefinito". Det blir allt från eurodisco till dramatiska låtar – alla på temat kärlek, både lycklig och olycklig sådan. På scen har Josefin med sig musikern och sidekicken Oskar Nilsson som känns igen för rollen som Robert i Björn och Bennys "Kristina från Duvemåla".

Relationerna har avlöst varandra i Josefins 39-åriga liv, men för två år sedan stod hon plötsligt där och var… singel. Med en stor portion nyfikenhet bestämde sig Josefin för att utforska livet som fri fågel på riktigt. Så, vad har Josefin kommit fram till? Och är hon fortfarande singel? Svaren får vi i “Den stora kärleken” som spelas hösten 2021. Turnén har premiär i Halmstad den 15 september och följs sedan av tio städer, exempelvis Lund, Jönköping och Stockholm.

Föreställningen vara 90 minuter utan paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

________________________________________

Viktig information gällande Den stora kärleken med Josefin Johansson

Till följd av de nya restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar flyttas Den stora kärleken på Halmstads Teater från den 9 februari kl 20:00 till den 2 april 2022 kl 20:00.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöser vi dina biljetter exkl. serviceavgift. Fyll i länken nedan med alla uppgifter.

Återlösen av biljett ska göras senast den 8 februari 2022 exkl serviceavgift. Efter detta datum har du accepeterat det nya speldatumet.

Har du frågor maila till info@tourist.halmstad.se. Vill du inte lämna uppgifterna i länken går du till Halmstad Tourist Center Fredsgatan 5 och göra ett återköp direkt. Ta med dina biljetter.

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater - Figarosalen
Adress: Fredsgatan 5, 302 46 Halmstad, Sweden
Telefon: 46035120200

Mer av Halmstad