Nya Svenska Ord: En standuppföreställning med David Sundin

  • Standup och humor
söndag 8 maj 2022, 18.00–19.30
Halmstads Teater

David Sundin är en av Sveriges just nu mest älskade tv-personligheter och med föreställningen Nya Svenska Ord återvänder han till standup-scenen för första gången på många år. David spelar sin standupföreställning Nya Svenska Ord hösten 2021 och efter publikrusningen förlängs turnén till våren 2022. Den 28 januari kommer David till Halmstads Teater! Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik.

– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva "stulen fruktkompott" – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.

Föreställningen skulle ha haft premiär hösten 2020, men sköts upp på grund av pandemin. Under hösten 2021 blir det 35 föreställningar runt om i Sverige och under våren 2022 förlänger David turnén med flera stopp i bland annat Sundsvall, Nyköping, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad och Kungsbacka.

Om David Sundin
David Sundin är en av Sveriges mest älskade tv-personligheter tack vare succéer som Bäst i test och Melodifestivalen. Bara för några veckor sedan utsågs han till Årets manliga programledare på Kristallengalan. Härnäst ser vi honom i årets julkalender En hederlig jul med.
Knyckertz på SVT och till våren i säsong sex av Bäst i test.

Åldersgräns 13 år.

Föreställningen varar 90 minuter utan paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

---------------------------------------------------

Viktig information för Nya Svenska Ord med David Sundin

Till följd av de nya restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar flyttas Nya Svenska Ord på Halmstads Teater från den 28 januari kl 20:00.

NYTT DATUM för Halmstads Teater är den 8 maj kl 18:00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöser vi dina biljetter exkl. serviceavgift. Återlösen av biljett ska göras senast den 27 januari 2022. Efter detta datum har du accepterat det nya speldatumet.

Har du frågor maila till info@tourist.halmstad.se.

________________________________________

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater
Adress: Fredsgatan 5, 302 46 Halmstad, Sverige

Mer av Halmstad