Ölprovning - Halmstad Brygghus - Allmän provning

  • Guidad tur och föreläsning
  • Mat och dryck
lördag 2 juli – lördag 6 augusti 2022
Slottsmöllan

Välkommen till Halmstad Brygghus i sommar på ölprovning!

På plats på brygghuset får du, förutom att prova vår öl, även möjlighet att få en inblick i hur det går till när vi brygger vår öl.

På lördagar i sommar bekantar vi oss med ett axplock av våra olika öl. På denna provning kommer du att få provsmaka vårt fasta sortiment men vi kommer även ha med en eller annan nyhet på provningen. En provning för er som vill få en fördjupad kunskap runt öl.

Under besöket visar vi även upp brygghuset där besöket börjar med en visning av själva hjärtat av bryggeriet, brygghuset, där vi har en genomgång av hur våra öl bryggs och buteljeras här på plats på Slottsmöllan.

Med utgångspunkt i ölets historia, råvarornas påverkan och betydelse genomförs sedan själva provning i vår genuina provningslokal som ligger vägg i vägg med de rostfria jäs- och lagringstankarna i våra bryggerilokaler på Slottsmöllan.

Biljett till vår kombinerade bryggerivisning och ölprovning kostar 299 sek per person*, vilket gäller för icke ombokningsbar eller avbokningsbar biljett. Det är möjligt att köpa till ett avbokningsskydd för 40 sek per person, vilken ger möjlighet att omboka eller avboka sin biljett intill tre (3) dagar innan bokad provning**.

Utifall ni har presentkort ämnade för våra ölprovningar ber vi er vänligen att vända er till Halmstad Tourist Center även med dessa.

*Halmstad Tourist Centers administrationsavgift om 25 sek tillkommer samtliga biljetter sålda genom dem.

** Vid ombokning är det en ombokning till annat schemalagt datum som gäller och vid avbokning är det återbetalning i form av presentkort motsvarande biljettvärdet som gäller.

Åldersgräns 18 år.

Provningen tar cirka 2 timmar.

Alla förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos Halmstad Tourist Center senast provningsdagen kl 17.00. Inga biljetter kan hämtas ut på plats hos Halmstad Brygghus på Slottsmöllan.

Minsta antal per provning är 15 personer.

Halmstad Brygghus förbehåller sig rätten att ställa in ölprovningen om önskat antal biljetter inte är sålda. Biljetten kan i sådant fall ombokas till annat datum alternativt avbeställas.

 Biljetter

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagaren betalar fullt pris.

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. 

Kontakt och plats

Plats: Slottsmöllan
Adress: Slottsmöllan, 302 31 Halmstad, Sweden
Telefon: 035120200
Arrangör: Halmstad Brygghus

Mer av Halmstad