Lasse Stefanz - De första ljuva åren

  • Musik och konserter
torsdag 19 maj 2022, 19.00–21.45
Halmstads Teater

Lasse Stefanz, som turnerat Norden runt i 52 år kommer nu tillbaka till Halmstad med sin bejublade konsertföreställning De första ljuva åren! Bandet bjuder på alla sina stora hits, en och annan musikalisk överraskning samt mängder av nostalgi. Allt inramat av bilder, filmklipp och minnen förmedlat på scenen av dansbandsexperten Thomas Deutgen, som även intervjuar bandets förgrundsfigurer Olle Jönsson och Christer Ericsson på scenen.

I över två år har bandet rest runt i Sverige med konsertföreställningen som varit i stort sett utsåld överallt. Idag finns ett enormt stort intresse att se och höra bandet, men inte på dansbanan utan i en konsertlokal. Minnas melodierna och få hela historien om Lasse Stefanz från start fram till idag. En unik föreställning med namnet De första ljuva åren framförd av bandet som idag är både kult och kultur...

Direkt efter föreställningen signerar bandet intill LS-shopen med exklusiva produkter.

Konsert tid: 2h 40 minuter inkl paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. 1 ledsagare/rullstol går fritt.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

----------------------------

Vi flyttar konserten ännu en gång! Den senaste pandemiutvecklingen och restriktionerna som följer med den gör att vi tyvärr måste tvingas flytta konserten med Lasse Stefanz ytterligare.

Nytt datum blir torsdag 19 maj 2022 kl 19.00 Halmstads Teater!

Köpt biljett gäller till det nya datumet, du behöver alltså inte göra något utan bara behålla din biljett. Om datumet inte passar är det ok med att återköpa biljetten. Återköp senast 25/1-2022. Efter detta datum har du accepterat det nya speldatumet.

Vi hoppas verkligen kunna ses i maj!

Hälsar Thomas Deutgen & Lasse Stefanz

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater
Adress: Fredsgatan 5, 302 46 Halmstad, Sverige
Telefon: 035120200

Mer av Halmstad