Volontär under SM-veckan

Den 24–30 juni 2020 arrangeras SM-veckan sommar i Halmstad. För att genomföra evenemanget behöver vi många engagerade och serviceinriktade volontärer!

Som volontär är du vår ambassadör och tar hand om våra besökare på bästa sätt. Med glädje, vänlighet och hjälpsamhet ska vi tillsammans göra deras upplevelse fantastisk. Målsättningen är att ha ett flexibelt arbetssätt där vi hjälps åt för att hitta lösningar. Tillsammans ska vi skapa ett öppet och inkluderande evenemang som riktar sig till alla.

Att vara volontär på ett stort evenemang är inte bara roligt – det är även en nyttig och lärorik erfarenhet. Vill du vara med om en oförglömlig upplevelse och tillsammans med oss skapa en fantastisk SM-vecka? Vi välkomnar alla över 18 år att söka.

Vi ser fram emot din ansökan!

Intresseanmälan

Efter intresseanmälan kommer vi att kontakta dig med mer information om vad det innebär att vara volontär. Anmälan är inte bindande.

Personuppgifter
Personuppgifter

Skriv ditt födelsedatum med sex siffror, exempelvis 740219.
Vilka dagar kan du arbeta som volontär?  * (obligatorisk)
Vilka dagar kan du arbeta som volontär?

Har du körkort? * (obligatorisk)
Har du körkort?


Om ja, vilken typ av körkort har du?
Om ja, vilken typ av körkort har du?

Godkänner du att vi kontaktar dig för framtida möjligheter till volontärsarbete under evenemang (utöver SM-veckan)? * (obligatorisk)
Godkänner du att vi kontaktar dig för framtida möjligheter till volontärsarbete under evenemang (utöver SM-veckan)?Utdrag ur belastningsregistret

För att arbeta som volontär behöver vi få ett utdrag från belastningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster från dig (blankett nummer 442.14). Tänk på att begära ut detta i god tid då det vanligtvis tar en till två veckor att få det. Du lämnar utdraget vid vår första volontärsträff.

Hantering av personuppgifter

Destination Halmstad AB är en del av Halmstads kommun. Läs hur Halmstad kommun behandlar personuppgifter på halmstad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer

Du hittar mer information om SM-veckan i Halmstad på smveckan.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer evenemang

Mer av Halmstad