Konstutställning på Hotel Mårtenson

8 januari - 5 april
  • Kulturevenemang
Det är dags för den tredje utställningen med fyra konstnärer på First Hotel Mårtensson!

Genom utställningarna vill vi skapa en positiv upplevelse för våra gäster, samtidigt som konstnären får möjlighet ställa ut och sälja sin konst. Som besökare får man gärna kika in i korridorerna och ta del av utställningen. Information finns att hämta i receptionen.
Projektet är ett samarbete mellan First Hotel Mårtensson och Daniel Sanjay.

Utställningen pågår mellan den 8 januari till den 5 april 2020 (omhängning sker den 5 januari)
Vi besvarar gärna frågor och berättar mer om projektet!
Daniel Sanjay: 0735 08 81 77, Jessica Edelton, First Hotel Mårtensson: 035-17 75 75,

Presentation av de medverkande konstnärerna:

Göran Stierna
Mitt namn är Göran Stierna och jag gillar att fotografera. Jag bor i Halmstad och jag har varit intresserad av fotografi sedan ungdomen men först nu vill jag försöka ta mitt fotograferande till en ny nivå. Jag har specialiserat mig på att ta bilder av människor men på senare tid har jag också utvecklat mitt fotografi ytterligare.

Jag har samarbetat med Halmstadbandet Beauty och gjort en video på deras senaste singel med mina porträttbilder, har också samarbetat med Halmstadmusikern Per Thornberg med bildspel till fantastisk jazzmusik. Mina två utställningar under 2019 har varit Halmstad motiv under namnet Halmstad by Stierna.
Mail: goran.stierna@gmail.com Telefon:0705388400

Anna Gylling
Konstvärk blir till Konstverk!
2016 råkade jag ut för en olycka och har sedan dess lidit av värk. Mitt i värken fanns konsten och konsten blev en del av min terapi. I konsten fann jag mening och en plats bortom tid och rum. Ur min konstvärk växte mina konstverk fram.
Konsten har nu blivit en del av den jag är!
Jag målar med olika medium gärna med tusch, akvarell, akryl och olja, eller så mixar jag allt i mixedmedia.
I mina målningar finns olika kvinnliga karaktärer, min vision är att skapa livfulla målningar som talar till betraktaren, och som väcker någonting hos den som tittar. Jag hoppas att min konst kommer att göra det!
Instagram: agyllingart
Utbildning: Autodidakt (Självlärd)

Louise Arwidmark

Louise är född 1995 i Halmstad, och har sedan dess flyttat runt en hel del i landet innan hon återigen hamnade i hemstaden. Hon har målat sedan hon var liten, där det först handlade om att måla djur och anime. Men efter att ha läst konst på gymnasiet fastande hon helt för att måla med akryl.
Hennes målningar är ofta väldigt färgstarka och abstrakta, som blandas med modern tatueringsstil. Hon har tidigare ställt ut sin konst på Ringhals konsthall, och även haft en fotoutställning på Mornington Hotell i Göteborg, då hon i grunden är utbildad fotograf.

Mimmi P. Ström "MPs ArtCreations"
Konstnär inom surrealistisksymbolism.
Mimmi använder sig ofta av den nakna kvinnan och känslor som sitt signum. Med sina penseldrag skapa motiv som berör. Hon målar även inom andra gener, så som abstrakt, porträtt och en del tatueringsmotiv. Men som nämnt innan så är kvinnan återkommande. Mimmi använder huvudsakligen akryl i sina målningar. Hon är ifrån Oskarström där hon har sin egen ateljé. Mimmi har pluggat konstgymnasium och fortsatte sedan sina konststudier via folkhögskola. Under många år har hon varit i dvala med sitt skapande, då hon hamnade i kassan på en lokal butik. Men nu har Mimmi återigen tagit upp sin dröm. Mimmi har haft utställningar på lite olika ställen i Sverige, såsom Stockholm, Norrköping, Malmö, Åhus och såklart hemstaden Halmstad. Blandat från egna utställningar till samlingsutställningar med andra verksamma konstnärer.
Ni kan även hitta henne på -Facebook – MPs ArtCreationsInstagram – @mpsartcreations Bättre Konst

Kontakt och adress

Datum och tid

  • måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag 8 jan - 5 apr 10:00 - 18:00

Pris

  • Gratis 0,00 kr

Övrigt

  • husdjur tillåtna

Sök evenemang

Kategori

Artikeln publicerades 6 maj 2019

Mer evenemang

Mer av Halmstad