UEFA F17-EM 2020

Årets UEFA F17-EM var planerat att avgöras i Sverige mellan 9 och 22 maj. Men UEFA har nu beslutat att skjuta upp mästerskapet tills vidare på grund av den nuvarande situationen med coronavirusets spridning i Europa.

Mer om UEFA F17-EM 2020

Winning together

I samband med att UEFA F17-EM skulle genomföras i Falkenberg, Varberg, Halmstad & Ängelholm var det planerat att hållas olika typer av kringarrangemang och initiativ i de olika värdstäderna. Aktiviteterna har vi samlat på en gemensam sida under paraplynamnet Winning together.

En av kringaktiviteterna är "Jaget och laget", ett konstprojekt. I projektet har, liksom i fotboll, varje individs egna uttryck varit viktigt i målet att skapa något stort tillsammans. 

#EM2020challenge

Även om mästerskapet är framskjutet kan du fortsätta med #EM2020challenge. Gör, utifrån egen förmåga, 20 armhävningar och 20 situps varje dag fram till sommaren.

I Halmstad har flera antagit utmaningen. Bland annat Alla hjärtans huslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Biblioteken i Halmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Nolltrefemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Hallands Konstmuseumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Halmstad Ciylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Nordic wellnesslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du är väl med?!

Filma dig när du gör utmaningen och ladda upp filmen på sociala medier. Tagga inlägget med #EM2020Challenge

#EM2020Challenge

Mer evenemang

Mer av Halmstad