Scandinavian Mixed 2022

9–12 juni 2022 på Halmstad Golfklubb

Scandinavian Mixed består av de bästa herrarna och de bästa damerna på Europatouren. Här spelar alla i en och samma golftävling, om en prispott och en pokal!

Restaurangen på Halmstad golfklubb

Restaurangen på Halmstad golfklubb. Foto: Per Nilsson

Golfspelare på Halmstad Golfklubb

Golfspelare på Halmstad golfklubb. Foto: Per Nilsson

Golfhuvudstaden Halmstad

Golfhuvudstaden Halmstad är en perfekt destination för dig som golfare. Låt ditt spelhumör bestämma om du söker en mästerskapsutmaning, lantligt lugn på naturskön inlandsbana, eller kustnära golf med vacker havsutsikt. Varje år njuter 10 000-tals golfare av härliga golfrundor i Golfhuvudstaden Halmstad. Välkommen du också! 

I Halmstad väntar 153 golfhål på 8 golfanläggningar som alla erbjuder en unik upplevelse. Här finns stora valmöjligheter och banornas karaktär, längd och antal hål varierar stort. Du får en förstklassig golfupplevelse, oavsett om du är nybörjare eller inbiten golfare.

I Halmstad kan du välja på att bo på golfbanan, i stadskärnan nära restauranger och shopping eller ett stenkast från stranden. Vi har flera golfpaket Länk till annan webbplats. för dig att välja mellan.

Halmstad golfklubb med Scandinavian Mixeds loga på

Foto: Scandinavian mixed

Mer om Scandinavian mixed

Värdar för evenemanget är Henrik Stenson och Annika Sörenstan

Halmstad Golfklubb ligger i tallskogen i Tylösand, så nära havet att du känner den saltstänkta havsluften när vinden ligger på från havet. Här finns två fantastiska artonhålsbanor. Den norra banan anses vara en av landets bästa. Nästa år, den 9–12 juni 2022, är anrika Halmstad Golfklubb värd för Scandinavian Mixed hosted by Henrik & Annika.

Mer evenemang

Guldkorn

Mer av Halmstad