Biljetter

Halmstad Tourist Center kan du köpa biljetter till de flesta konserter, föreställningar och evenemang i Halmstad. Tourist Center är även ombud för flera nationella evenemang.

Kontakta oss via telefon, e-post eller kom in till oss så hjälper vi dig med ditt biljettköp. Kontaktuppgifter och öppettider ser du längst ner på webbplatsen.

De flesta evenemang kan du även köpa biljetter till direkt via webben. Leta upp det evenemang som du vill besöka i vår evenemangskalender. Klicka på Köp biljetter så kommer du vidare till bokningssidan för evenemanget.

Corona

Vi har skapat en separat sida med information om vad som gäller kring evenemang i samband med Covid‑19.

Biljettsystem

Dessa biljettsystem är Halmstad Tourist Center är ombud för.

  • Ticketmasterlänk till annan webbplats – Föredetta Ticnet. Vi är ombud för allt som säljs genom Ticketmaster
  • Axslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – Föredetta Transticket. Endast för biljetter till HBKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster:s matcher
  • Eventimlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – Föredetta Biljettforum, begränsat utbud
  • Norticlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – Begränsat utbud
  • Ticksterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – Begränsat utbud

Presentkort på evenemang

Ge bort en upplevelse i present. På Halmstad Tourist Center kan du köpa presentkort som gäller på valfritt evenemang som säljs genom oss, oavsett vilket av ovan system det säljs genom.

Biljettsläpp

Vid stora biljettsläpp utanför ordinarie öppettider öppnar vi upp Halmstad Tourist Center tidigare så ofta vi kan. Skicka ett mejl eller slå oss gärna en signal om du undrar ifall vi har extra öppet.

Vill du sälja biljetter genom oss?

Är du arrangör och behöver hjälp med system för din biljettförsäljning? Halmstad Tourist Center är ett klokt val för ditt evenemang i Halmstad med omnejd. Läs mer om att sälja biljetter via Halmstad Tourist Center.

Mer evenemang

Mer av Halmstad