Njut av Sportlovet i Halmstad

I Halmstad finns det flera saker du kan njuta och ha kul av under sportlovet. Oavsett om du söker en aktiv eller en lugn semester. Nedan har vi samlat flera tips på aktiviteter för dig med allt från mysiga familjeaktiviteter och sport till avkoppling och god mat.

Gocart

Foto: Mostphotos, Andy Norris

Familjemys och bus på lovet

För att mysa med familjen på lovet finns mängder av saker att välja på. Letar du efter roliga aktiviteter inomhus? Ta då en titt på vår sida innelek för familjen. Här hittar du allt från gokart, gladiatorkamp och andra adrenalinfyllda aktiviteter till mysiga museer och futuristiska labb.

När vintern och snön kommer till Halmstad är vi redo att utnyttja den till fullo. Kika in på vår sida vinter i Halmstad för tips på allt från skidor och skridskor till kalla bad och vacker natur.

Barn åker skridsko

Prova på sporter på Halmstad Arena

Vill du prova på något nytt? Då kan vi rekommendera ett besök till Halmstad Arena under vecka åtta! Här arrangeras ofta prova-på-möjligheter av mängder av sporter och aktiviteter för lovlediga barn och unga. Kom och prova på allt från boxning, badminton, basket, brottning, handboll, skridskor, självförsvar och pingis till sumobrottning, crossmix, laido, bumperballs, poolparty, pyssel och mycket mer.

Ta en titt på Halmstad kommuns lovsida External link, opens in new window. när sportlovet närmar sig, här hittar du tider och mer information. Passa även på att ta ett dopp på Halmstad Arena bad när du är i huset.

Padelrack

Padel med vänner

Det är många som gillar att vara aktiva på ett eller annat sätt under sportlovet. En vanlig sådan aktivitet är givetvis att åka skidor. Men när du är på besök i Halmstad vill vi varmt rekommendera dig att ta tillfället i akt att spela padel. Det har blivit lite av vår grej här. Oavsett årstid. Här erbjuds fina hallar, både i city och utanför. Ta en titt på vår sida Spela padel för härliga tips!

Mamma och barn provar ansiktsmask med gurka

Foto: Mostphotos, LightField

Koppla ner och koppla av

Trots sitt namn är det givetvis inget måste att vara aktiv under sportlovet. För den som bara vill andas ut, slappna av och känna sig helt fri från stress rekommenderar vi ett besök på något av våra härliga spa i Halmstad. Efteråt kommer du att känna dig som en ny människa! Du hittar fler avslappande tips på Spa och wellness.

Äter mat med pinnar

Foto: Mostphotos

Kombinera din aktivitet med ett utsökt restaurangbesök

Halmstads matutbud är brett och fortsätter att växa. Bra mat utgör en väsentlig del av att få en god upplevelse av en ny plats. Kanske du är sugen på italiensk, thailändsk, amerikansk, svensk, dansk, kinesisk eller någon annan typ av mat? Inga problem! Se vår lista Restauranger A–Ö så hittar du just det du är sugen på!

Sovande familj

Foto: Mostphotos Gabby Baldrocco

Boka boende

Vad vore ett sportlov utan ett bekvämt boende? Lyxigt eller enkelt, slott eller koja - det är helt upp till dig! På vår sida "Boende" hittar du alla möjliga typer. Välkommen att stanna över i Halmstad!

Se var det finns ledigt boende under utvalda perioder.

Evenemang under sportlovet

Evenemang under sportlovet hittar du i vår evenemangskalender. Ett urval av tips hittar du här när sportlovet närmar sig.

Halmstads kommuns lovaktiviteter

Halmstad.se/lov External link, opens in new window. samlar Halmstads kommun alltid alla lovaktiviteter som kommunen arrangerar. Titta in och upptäck något nytt att prova!

More Halmstad