Tysk flagga
English
Swedish

Halmstad strategi 2030

Halmstad strategi 2030

 Under hösten/vintern 2017-2018 har ett stort antal representanter för besöksnäringen i Halmstad - tillsammans med tjänstemän i kommunen, politiken och oss på Destination Halmstad - samarbetat för att mejsla fram en gemensam strategi för att öka tillväxten inom besöksnäringen.

Anmäl dig till Block 1 för besöksnäringsstrategin

Efter en lyckad Kick off den 25 oktober, fortsätter vi vår utvecklingsresa för Halmstad som attraktiv destination – med sommarkänsla året runt. Det här tillfället för dig som arbetar inom besöksnäringen och Block 1 fokuserar på lönsamhet genom Affärs- och produktutveckling. Du tillhör världens snabbast växande näring och konkurrensen är hård. Men turismen i Halmstad har alla möjligheter att öka året runt och genom samverkan kan vi bli framtidens vinnare. Kroka arm så kör vi igång!

Vi ses på Gullbrannagården torsdag den 22 november kl 14.00-17.00. Kostnadsfritt – fika ingår, begränsat antal platser. Se till att boka din plats, sista anmälningsdag är torsdag 15 november.

Anmäl dig nu

Hur blir vi mer attraktiva?

Bland annat behöver vi kunna erbjuda fler reseanledningar under hela året. Besökarna ska känna sig välkomna och omhändertagna så att de vill komma tillbaka. Våra erbjudanden ska matcha vad som efterfrågas och inte minst ska våra utländska gäster kunna hitta våra produkter och boka dem på ett enkelt sätt. Fler evenemang och större möten drar besökare så det vill vi ha fler av och då behövs bra kongresslokaler och fler hotellrum. Men det viktigaste är att vi utvecklar och satsar tilsammans.

Mål

Mer om Strategi 2030 och vår väg till våra mål, vår vision, temaområden och strategiska utvecklingsområden med mera kan du ladda ner och läsa om härPDF.

Under hösten 2018 kommer vi att bjuda in besöksnäringen för att sätta igång arbetet inom olika temaområden och informera om strategin så att vi ser samma väg framåt.

Har du frågor eller vill prata med oss om strategin, kontakta:

Carina Jakobsson
Projektledare Destinationsutveckling
Tel: 070-352 66 25
E-post: carina.jakobsson@halmstad.se