Tysk flagga
English
Swedish

Kostnadsfri Guidad tur

Arbetar du som frontpersonal eller receptionist på en boendeanläggning i Halmstads kommun? Då vill vi bjuda dig på en kostnadsfri guidad busstur den 19 juni.
Fika, lunch och goodie-bag ingår! Anmäl dig nedan.

Halmstad Tourist Center (Destination Halmstad) tillsammans med Destination Halland 2020 (Region Halland) bjuder härmed in till en guidad busstur för receptionspersonalen på samtliga boendeanläggningar i Halmstads kommun.

Syftet med bussturen är att få ett tillfälle att nätverka och utbyta kunskap och erfarenheter mellan boendeanläggningar och aktivitetsarrangörer i Halmstad inför den stundande sommaren. Det är ett gyllene tillfälle för receptionspersonalen att stärka sin egen kunskap om Halmstad, för att kunna ge bästa möjliga service till sina gäster, när det kommer frågor om vad man kan göra och uppleva under sin vistelse i Halmstad.

  • När? Måndag 19/6 mellan kl. 07.45-14.00.
  • Var? I Halmstad med omnejd. Buss plockar upp och lämnar av Lilla torg. Avfärd kl. 08.00.
  • Hur? Kostnadsfri guidad busstur. Anmäl dig nedan.

Program

  1. Tre informativa stopp längs vägen till vilka flertalet aktörer från Halmstads besöksnäring ansluter sig för att presentera sig och sin verksamhet. Stoppen visar hela Halmstads bredd när det kommer till vad vi har att erbjuda. Allt från natur till kultur, nöje och sport.
  2. Förmiddagsfika och lunch.
  3. Inslag längs vägen i form av historisk guidning och information om några av sommarens alla evenemang.
  4. Goodie-bag med information och inspiration.

Ta tillfälle i akt att planera in detta i upplärningen för era sommarvikarier. Vi ser gärna att både ordinarie personal och sommarvikarier får möjligheten att åka med. Ingen begränsning på antal att anmäla per anläggning. Femtio platser per tur, först till kvarn!

Malin Backe
Chef Halmstad Tourist Center, Destination Halmstad

Jonas Olsson
Projektledare Affärsutveckling Region Halland, Destination Halland 2020

 

Destination Halland 2020 är ett samverkansprojekt mellan de halländska kommunerna och Region Halland, med syfte att stärka den halländska besöksnäringen. Denna aktivitet är en del av arbetet och projektet är medfinansierat av Europeiska Unionen.


Anmälan

När? 19 juni, kl. 7.45-14.00. Plats: Lilla torg. Sista anmälningsdag 31 maj.