Tysk flagga
English
Swedish

Halmstad strategi 2030

strategi 2030 Halmstad

Strategi 2030 riktar sig till dig som verkar inom besöksnäringen i Halmstad, vill ta emot fler nöjda gäster och påverka din lönsamhet. Det är en gemensam strategi där alla som möter våra besökare är med och utvecklar Halmstad till en attraktiv destination året runt. Vår förmåga att producera, marknadsföra och leverera upplevelser tillsammans avgör fortsatt utveckling och framgång.

Strategi 2030 för ökad tillväxt inom besöksnäringen, är framtagen under vintern 2017/2018 av aktörer i Halmstad, tjänstemän i kommunen, politiken tillsammans med Destination Halmstad.

Under hösten 2018 har vi på Destination Halmstad bjudit in besöksnäringen för att sätta igång arbetet inom olika temaområden och informera om Strategi 2030. Vi ser samma väg framåt och fortsätter under 2019. Inspiration och goda företagsekonomiska exempel presenteras, dokumentation från utbildningsblocken samlas och möjligheter till kompetensutveckling lyfts fram.

Turismen i Halmstad har alla förutsättningar att öka, genom att arbeta tillsammans kan vi bli framtidens vinnare och en destination i världsklass. Kontakta oss om du vill delta i vår gemensamma framtidsresa!

Besöksnäringsstrategi 2030

Hur blir vi mer attraktiva?

Vi behöver kunna erbjuda fler reseanledningar under hela året. Besökarna ska känna sig välkomna och omhändertagna så att de vill komma tillbaka till Halmstad. Våra erbjudanden ska matcha vad som efterfrågas och inte minst ska våra utländska gäster kunna hitta våra produkter och boka dem på ett enkelt sätt. Fler evenemang och större möten drar besökare, då behövs fler hotellrum och bra möteslokaler. Men det viktigaste är att vi utvecklar och satsar tillsammans. Din kompetens, kreativitet och engagemang är avgörande.

Mål

Ladda ner strategi 2030

Ladda ner Strategi 2030PDF och läs om vår väg till våra mål, vår vision, temaområden och strategiska utvecklingsområden med mera

Utbildningsblock för besöksnäringen 2018-2019

Block 3

14 mars 2019, platsmarknadsföring samt Destinationskväll
Ladda ner dokumentation från seminarietPDF.

Block 2

Den 23 januari 2019 på Tylebäck Hotell & Konferens.
Ladda ner dokumentation från seminariet.PDF

Block 1

Den 22 november 2018, Gullbrannagården
Ladda ner dokumentation från seminariet.PDF

Kick off Strategi 2030

25 oktober 2018, Halmstads Teater.
Ladda ner dokumentation från KickoffPDF.

Välkommen!
Har du frågor eller vill prata med oss om strategin, kontakta:

Carina Jakobsson
Projektledare Destinationsutveckling
Tel: 070-352 66 25
E-post: carina.jakobsson@halmstad.se