Tysk flagga
English
Swedish

Halmstad strategi 2030

strategi 2030 för besöksnäring

Under hösten/vintern 2017-2018 har ett stort antal representanter för besöksnäringen i Halmstad - tillsammans med tjänstemän i kommunen, politiken och oss på Destination Halmstad - samarbetat för att mejsla fram en gemensam strategi för att öka tillväxten inom besöksnäringen.

Under hösten 2018 har vi bjudit in besöksnäringen för att sätta igång arbetet inom olika temaområden och informera om strategin så att vi ser samma väg framåt. Vi fortsätter vårt arbete under 2019.

Hur blir vi mer attraktiva?

Bland annat behöver vi kunna erbjuda fler reseanledningar under hela året. Besökarna ska känna sig välkomna och omhändertagna så att de vill komma tillbaka. Våra erbjudanden ska matcha vad som efterfrågas och inte minst ska våra utländska gäster kunna hitta våra produkter och boka dem på ett enkelt sätt. Fler evenemang och större möten drar besökare så det vill vi ha fler av och då behövs bra kongresslokaler och fler hotellrum. Men det viktigaste är att vi utvecklar och satsar tilsammans.

Mål

Ladda ner strategi 2030

Ladda ner Strategi 2030PDF och läs om vår väg till våra mål, vår vision, temaområden och strategiska utvecklingsområden med mera

Utbildningsblock för besöksnäringen

Vi återkommer om tid för Block 2.

Block 1

Den 22 november 2018 i Gullbranna
Snart kommer sammanfattning, samt material att ladda ner.

Kick off Strategi 2030

På Halmstads Teater
Snart kommer sammanfattning, samt material att ladda ner.

Har du frågor eller vill prata med oss om strategin, kontakta:

Carina Jakobsson
Projektledare Destinationsutveckling
Tel: 070-352 66 25
E-post: carina.jakobsson@halmstad.se