Tysk flagga
English
Swedish

Halmstad strategi 2030

strategi 2030 för besöksnäring

Strategi 2030 riktar sig till dig som bedriver en verksamhet inom besöksnäringen i Halmstad och vill öka din lönsamhet. Samtidigt vill du utveckla Halmstad till en attraktiv destination året runt. Strategin är framtagen under vintern 2017/2018 av besöksnäringen i Halmstad, tjänstemän i kommunen, politiken tillsammans med oss på Destination Halmstad - för att öka tillväxten inom besöksnäringen.

Under hösten 2018 har vi på Destination Halmstad bjudit in besöksnäringen för att sätta igång arbetet inom olika temaområden och informera om Strategi 2030 så att vi ser samma väg framåt. Vi fortsätter arbetet under 2019, samlar dokumentation från utbildningsblocken, inspirerar med goda företagsekonomiska exempel och lyfter fram möjligheter till kompetensutveckling för dig och ditt företag.

Turismen i Halmstad har alla förutsättningar att öka och genom att arbeta tillsammans kan vi bli framtidens vinnare. Kontakta oss om du vill delta i vår gemensamma framtidsresa!

Besöksnäringsstrategi 2030

Hur blir vi mer attraktiva?

Vi behöver kunna erbjuda fler reseanledningar under hela året. Besökarna ska känna sig välkomna och omhändertagna så att de vill komma tillbaka till Halmstad. Våra erbjudanden ska matcha vad som efterfrågas och inte minst ska våra utländska gäster kunna hitta våra produkter och boka dem på ett enkelt sätt. Fler evenemang och större möten drar besökare, då behövs fler hotellrum och bra möteslokaler. Men det viktigaste är att vi utvecklar och satsar tillsammans. Din kompetens, kreativitet och engagemang är avgörande.

Mål

Ladda ner strategi 2030

Ladda ner Strategi 2030PDF och läs om vår väg till våra mål, vår vision, temaområden och strategiska utvecklingsområden med mera

Utbildningsblock för besöksnäringen 2018-2019

Kick off Strategi 2030

25 oktober 2018, Halmstads Teater.
Ladda ner dokumentation från KickoffPDF.

Block 1

Den 22 november 2018, Gullbrannagården
Ladda ner dokumentation från seminariet.PDF

Block 2

Den 23 januari 2019 på Tylebäck Hotell & Konferens.
Ladda ner dokumentation från seminariet.PDF

Block 3 Platsmarknadsföring samt Destinationskväll Save the date: 14 mars 2019, Halmstad.

Välkommen!
Har du frågor eller vill prata med oss om strategin, kontakta:

Carina Jakobsson
Projektledare Destinationsutveckling
Tel: 070-352 66 25
E-post: carina.jakobsson@halmstad.se