English
Swedish
Restaurang vid havet fylld med folk, kvällstid

Halmstad Convention Bureau – en väg in

Kringarrangemang

Vi vågar påstå att Halmstad är något av det vackraste vårt avlånga land har att erbjuda.

Med sitt oslagbara läge mitt på den svenska västkusten, med långa sandstränder, många naturreservat, skogen runt knuten och stigarna längs havsbandet är Halmstad en stad du vill tillbaka till. Oavsett årstid fyller Halmstad dig med energi och bjuder på ett rikt utbud av aktiviteter, som alla kan kombineras på unika sätt. Som destination har vi kreativiteten, kraften och viljan att göra ditt evenemang eller möte till en alldeles speciell händelse här hos oss.

Som Golfhuvudstaden har vi tolv golfanläggningar som väntar med spektakulära greener och välkomnande fairways. Det finns ett rikt kulturutbud här, och den samlade stadskärnan lockar med shopping och mysiga promenadstråk. En mängd idrotter och anläggningar bjuder på många olika typer av träningsformer. Här finns även spa i toppklass för den som föredrar mer avslappnande aktiviteter. Restaurang- och nöjesutbudet är generöst och varierat.

De flesta som besöker Halmstad återvänder hit! I allt vi gör och erbjuder ligger just det, en önskan om att du som arrangör och besökare ska komma tillbaka igen.

Kontakta oss på Halmstad CVB, så hjälper vi dig att skräddarsy ditt program.