English
Swedish

Om oss

Halmstad Convention Bureau är en del av Destination Halmstad, ett bolag som ägs av Halmstads kommun. Destination Halmstad har till uppgift att aktivt verka för utvecklingen av Halmstad som näringslivs-, besöks-, mötes-, och evenemangsstad. Destination Halmstad verkar inom tre affärsområden utöver Halmstad Convention Bureau: näringsliv, turistinformation och Halmstads Teater.

Halmstad Convention Bureau värvar och utvecklar evenemang och möten. Vi stöttar arrangörer och organisationer genom hela processen från idé till genomförande. Oavsett om du är medlem i en lokal organisation eller är en internationell arrangör kan du få hjälp av oss.

Vårt stöd är kostnadsfritt.

Hållbarhet

Destination Halmstad är en miljödiplomerad organisation. Halmstad Convention Bureau strävar därför mot att värvade evenemang och möten ska ha potential att bli miljöcertifierade.

Social och ekonomisk hållbarhet är också viktigt för oss. När arrangörer och organisationer väljer att investera i Halmstad försöker vi alltid att bredda perspektivet. Det innebär att vi undersöker hur evenemanget eller möten kan skapa ett mer långlivade positiva effekter i Halmstad än bara under evenemangsdagarna.