Statistik och rapporter

Ibland är det läge att lyfta blicken från verksamheten och omvärldsbevaka. Här hittar du samlad kunskap om turism i Halmstad, Halland och Sverige.

Behöver du hjälp att hitta rätt rapport ?

Destination Halmstad

Visit Halland

Visit Hallands företagssidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du ett brett utbud av analyser och rapporter. Här kan du bland annat lära dig mer om våra utländska målmarknaderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, samt de växande marknaderna inom vandringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och cyklinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Visit Sweden

I Visit Swedens kunskapsbanklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns en uppsjö av rapporter och analyser av bland annat om utlands­marknader, trender, digitalisering, naturturism och måltidsturism.

Tillväxtverket

Här finns samlad statistik för turismens utveckling över tid i Sverigelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, bland annat gästnattsstatistiklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och statistik kring konsumtionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.