English

Så arbetar vi

Tillsammans skapar vi tillfällen att älska Halmstad! Det är den mission vi på Destination Halmstad arbetar efter. Men den kan bara bli verklighet om du som företagare vill vara med och skapa dessa tillfällen att älska Halmstad.

Alla vi som jobbar på Destination Halmstad har det gemensamma målet att tillsammans med dig inom den lokala besöksnäringen göra Halmstad attraktivt såväl lokalt, nationellt som internationellt. Det gör vi bland annat genom nätverksträffar, marknadsföring och turistservice.

Destinations­utveckling

Till avdelningen Destinationsutveckling är du alltid välkommen att höra av dig oavsett om det gäller frågor eller tips. Vi har fokus på olika temaområden – natur, mat, kultur, kust och hav samt idrott och hälsa. Många av våra insatser görs i nära samarbete med Visit Halland och går också i linje med Visit Hallands prioriterade områden.

Tillfällen att älska Halmstad

Halmstad är en unik destination som har en speciell plats i människors hjärtan. Här skapas varje dag nya minnen. Det kan vara en magisk sommardag. En unik naturupplevelse. Receptionistens femstjärninga service. Det makalösa musikevenemanget. Eller en magisk solnedgång utmed vandringsleden. 

Det är just detta som skapar återkommande gäster, stolta invånare och nya Halmstadsambassadörer. Vi vill utveckla Halmstad som destination genom att skapa fler tillfällen, för fler människor, och därigenom skapa förutsättningar för dig och ditt företag att utvecklas och växa.

Strategi 2030 är till för dig

Strategi 2030 är Halmstads gemensamma besöksnäringsstrategi som vi tog fram tillsammans med er företag och andra intressenter under 2017. Vi i Destination Halmstad har strategin som en kompass i vårt arbete. Det kanske viktigaste målet vi satte i Strategi 2030 var att fördubbla besöknäringens omsättning till 2030. För att nå dit behöver vi tillsammans utveckla våra produkter och samtidigt locka målgrupper som bidrar till att öka omsättningen.