Rekrytera nya medarbetare

I pandemins fotspår vet vi att ni är många som kämpar med att hitta personal, nu och inför kommande säsong. Tack vare många bra inspel och goda idéer från er aktörer kan vi nu erbjuda två möjligheter som förhoppningsvis ska hjälpa er att hitta rätt kompetens.

Ni kan anmäla er till båda eller den som passar er bäst.

Rekryteringsmässa

Hitta dina nya medarbetare på besöksnäringens rekryteringsmässa den 21 mars på Halmstads Teater. Här får du chansen att möta potentiella kandidater till dina aktuella och kommande tjänster.

Datum och tid: Måndag 21 mars 2022, 16.00–19.00
Plats: Halmstads Teater, Övre foajén

Detta ingår

  • Ett ståbord där du presenterar ditt rekryteringsbehov och får möjlighet att mingla och snabbintervjua sökande. Material som block och penna samt enklare mat och dryck.
  • Ditt företag och behov marknadsförs på en sida inför evenemanget, så arbetssökande i förväg har en möjlighet att läsa om dig som arbetsgivare.
  • Arbetssökande och företag matchas utifrån behov och kompetens.

Att delta är kostnadsfritt och sista anmälningsdag är 20 mars.

Digital kampanj – säsonga i Halmstad

Till den digitala kampanjen samlar vi in ert personalbehov som sedan marknadsförs nationellt till riktade målgrupper. Vi vill skapa känslan av att kunna arbeta och samtidigt få uppleva en av Sveriges mest attraktiva sommarstäder, Halmstad!

Vi kommer att samla ert personalbehov på sidan Säsonga i Halmstad, där de arbetssökande kan läsa mer och ta sig vidare till er sida för mer information.

Anmäl dig till...