Enjoy Halmstad

Förra sommarens Turista Hemma-satsning är tillbaka – i helt ny kostym, med nytt namn och med ännu vassare innehåll och marknadsstrategi. Vi har samtidigt gjort det mycket enklare för dig som deltagande besöksmål. Välkommen att bli en del av sommarens stora gemenskap – ENJOY HALMSTAD, 1 juni – 31 augusti 2021.

Sista anmälningsdagen har passerat, men du kan fortfarande göra en sen anmälan för att synas på webben. Har du frågor och funderingar som du vill ställa innan du skickar in din anmälan så kontakta oss gärna på turistahemma@halmstad.se. Vi ser fram emot att få in din anmälan!

The Bucket List

En gigantisk checklista med platser och aktörer inom Halmstads besöksnäring. Den populäraste delen från förra året men med nytt namn och ny layout. Visionen är att varenda Halmstadbo har denna på kylskåpet eller i telefonen i sommar och därmed planerar sina dagar i Halmstad utefter den. The Bucke List kommer finnas både digitalt och i tryckt A3-format.

Instagram – Enjoy Halmstad

Det primära verktyget för att skapa uppmärksamhet och locka besökare till The Bucket List är Instagram och kontot @enjoyhalmstad. Med olika teman kommer vi här skapa inlägg och storys som bygger på innehållet i The Bucket List. Det finns tre olika teman: Crazy-combo, Rule #1 och What´s on. Ni behöver inte göra något – vi skapar allt innehåll. Häng med!

Ett barn tittar ut över vidderna från en klippa

Anmälan

Sista anmälningsdag har passerat, men du kan fortfarande göra en sen anmälan. Är du verksam inom Halmstads besöksnäring tveka inte, anmäl dig och ditt företag nu. Det kostar inget att delta mer än lite tid, engagemang och nedan önskade insatser från dig som deltagande besöksmål:

Sista dag för sen anmälan är den 22 augusti, men ju tidigare du anmäler dig desto bättre och längre tid får din verksamhet synas.

Kontaktperson
Kontaktpersonen visas inte ut mot besökare, utan är till för att vi ska kunna nå er om vi har frågor.
KontaktpersonBesöksadress
Besöksadress
Lägg till länk till aktuell webbplats. Saknar ditt företag webbplats skriv "Saknas" i fältet nedan.

Lägg till länk till aktuellt Instagramkonto. Saknar ditt företag Instagram skriv "Saknas" i fältet nedan.

Lägg till länk till aktuell Facebooksida. Saknar ditt företag Facebook skriv "Saknas" i fältet nedan.

Beskriv din verksamhet i en mening. Gärna så inbjudande och inspirerande som möjligt. Texten kommer användas i marknadsföringssyfte.
Skicka in en bild * (obligatorisk)
Skicka in en bild på din verksamhet till turistahemma@halmstad.se. Gärna så inbjudande, inspirerande och färgglad som möjligt. Bilden kommer användas i marknadsföringssyfte.
Skicka in en bild

Planerar du att ha öppet något i september * (obligatorisk)
Vi kommer delta i Visit Hallands sensommarkampanj "Late summer highlights" och marknadsföra september som en fjärde sommarmånad, därför är det viktigt för oss att veta vilka som kommer ha öppet denna perioden.
Planerar du att ha öppet något i septemberLagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Lagring av personuppgifter

Bekräftad anmälan
När du skickat in din anmälan får du ett bekräftelsemejl. Får du inte detta i dag vänligen kontakta oss på turistahemma@halmstad.se.

Om Turista Hemma och Enjoy Halmstad

Turista Hemma är ett projekt som arrangeras av Halmstad Tourist Center, som är en del av Destination Halmstad. Målsättningen är att få fler Halmstadambassadörer som hjälper oss att sprida och inspirera andra att upptäcka omgivningen. Vi hoppas att alla som bor i och runt Halmstad ska lära känna sin stad bättre och bli mer medvetna och stolta över det som finns att se, göra och uppleva här.

Turista Hemma hade nypremiär våren 2012 och arrangerades fram till 2018 en gång om året. Från våren 2022 kommer Turista Hemma att arrangeras oftast två gånger om året. En gång på våren och en gång på hösten. Under sommaren 2020 arrangerades istället en längre Coronaanpassad version av Turista Hemma. Även under sommaren 2021 ersätts de två tillfällena av en längre Turista Hemma. Denna gång med namnet Enjoy Halmstad.

Frågor

Har du som besöksnäringsföretag frågor om Turista hemma och Enjoy Halmstad är du välkommen att kotakta Halmstad Tourist Center på turistahemma@halmstad.se.

Enjoy Halmstad – för dig som besökare

Är du intresserad av att besöka Enjoy Halmstad? Titta in på vår besökssida destinationhalmstad.se/EnjoyHalmstad.öppnas i nytt fönster