Besöksnäringsträffar

Våra besöksnäringsträffar ska ge dig inspiration, information och ny kunskap. Men viktigast av allt är nätverkandet. Det är då det uppstår nya idéer och samarbeten.

Vi har lite olika typer av träffar. Vid tematräffar utgår vi från våra fokusområden natur, kust och hav, mat och kultur. När vi har frukostmöten är det fokus på att nätverka samtidigt som vi lyfter vad som är aktuellt inom besöksnäringen.

Syftet med träffarna är att vi tillsammans fortsätter att utveckla Halmstad som en attraktiv destination. Det vinner vi alla på. Nedan presenteras kommande träffar och de som nyligen genomförts. Önskar du material eller kontaktuppgifter från tidigare träffar? Bara hör av dig!

Kommande besöksnäringsträffar

Just nu har vi ingen träff att anmäla sig till men för att få inbjudningar och nyheter om kommande träffar anmäler du dig till besöksnäringens nyhetsbrev.

Halmstads besöksnäringsträff på Hallands konstmuseum november 2019

Besöksnäringsträff på Hallands konstmuseum november 2019

Tidigare träffar våren 2021

Tema Kompetensträff måndagen den 15 februari

Kunder och besökare efterlyser hållbarhet. På riktigt. Är din verksamhet hållbar blir den het och intressant. Kompetensutveckling på alla plan gör ditt företag rustat för framtiden. Nu satsas 23 miljoner på det halländska näringslivet. Två kompetenssatsningar.

ETT – Kompa Halland, Nasim Oveissi – speciellt framtagna korta, effektiva digitala utbildningar för handel och besöksnäring. Låt ditt företag genomgå en behovsanalys - därefter har du ett smörgåsbord av möjligheter inom exempelvis Den digitala kundresan, affärsekonomi och visuell marknadsföring. Även permitterad personal får delta. Kompa Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

TVÅ – Hållbar Kompetens i Halland, Jeanette Bengtsson – Gå en kort digital hållbarhetsutbildning - därefter har du även här en buffé av utbildningar inom ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. Exempelvis stresshantering, strategisk marknadsföring och personlig effektivitet. Hållbar Kompetens i Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tema Naturturism onsdagen 27 januari

Hur paketerar vi naturupplevelser med boende och mat? Hur prissätter vi och tar betalt? Vad är upplevelser i naturen värda? Kan jag ta betalt för "friluftsliv" trots att det är gratis? Hur kan ditt företag dra nytta av naturturismens ökade efterfrågan? Välkommen att ladda ner de tre presentationerna från föreläsarna.

Ladda ner presentationerna som pdf:er

Se föreläsningarna
Föreläsningarna kommer finnas tillgängliga under februari månad 2021.

Marcus Eldh – WildSweden

Stefan Krantz – Vandra

Åse Ahlstand – Region Halland