För företag – Handla för Halmstad

Vi vill att ni ska känna att ni har stöd från oss på Destination Halmstad. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi har lanserat kampanjen Handla för Halmstad för att stötta er på de sätt vi kan.

Så här kan ditt företag ta del av kampanjen:

1. Lägg till ditt företag på Handla för Halmstad.
2. Tagga #HandlaförHalmstad i era sociala medier, och berätta vad ni gör för era kunder! Det är fritt att använda logotypen för Handla för Halmstad. De finns längst ner på sidan. De finns också i PNG-format som filter i sociala medier.
3. Gör korta mobilfilmer med dina kreativa lösningar, berättelser om omtänksamma kunder, eller andra ljusglimtar från er vardag. Skicka dem till oss, så väljer vi därefter ut några som vi sprider vidare i Destination Halmstads kanaler. Ni kan såklart också lägga ut dem direkt i era egna kanaler, men glöm inte att tagga #HandlaförHalmstad.

P.S. Om du inte redan är med, signa upp dig på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om vad som händer i Halmstads besöksnäring!

Kampanjen Handla för Halmstad är ett av de sätt som Halmstads kommun försöker stötta Halmstads företag i pandemin. Kampanjen görs av Destination Halmstad, i samarbete med bland företagsaktörer annat Halmstad City och Hallarna.

Hjärta med handla för Halmstad

Högerklicka och spara ner länkarna nedan för att ladda ner bilderna.
Filter Facebook
Filter Instagram
Filter 4:3 format