English
Publicerad 18 mars 2022

Nyfiken på en ny bransch? Kom till vår rekryteringsträff!

25 superintressanta företag inom besöksnäringen i Halmstad vill träffa just dig! Måndag den 21 mars är det en rekryteringsträff på Halmstads Teater. Kom hit! Kläm och känn på potentiella arbetsgivare. Kanske blir det en "perfect match".

Coronapandemin slog hårt mot landets hotell, restauranger och andra företag i besöksnäringen. Och den slog hårt mot alla som arbetade i branschen. Nu genomför Destination Halmstad i samarbete med bland annat Krögarföreningen, Halmstad City och Näringslivsenheten på Halmstads kommun och många fler en rekryteringsträff.

Det är många som är i behov av personal. Och vi tror att det finns många som är intresserade av att lära känna en ny bransch. Besöksnäringen är starkt växande så det finns goda framtidsmöjligheter. Oavsett om du söker jobb eller bara är nyfiken så titta in på Rekryteringsmässan på måndag mellan kl 16:00-19:00.

– Vi har sett ett stort personalbehov hos våra medlemmar och känt att vi behöver göra en insats inför kommande högsäsong för att hjälpa till. Därför är det glädjande att Destination Halmstad tog initiativet att genomföra träffen tillsammans med oss och andra aktörer”, säger Caroline Bengtsson på Halmstad City.

Halmstad har gott rykte

Vad sägs om att jobba i företag med varumärken som syns och märks? Några exempel är Hotel Tylösand, KiteKalle, Zigges Garage och Halmstad Golfarena? Företagens behov kan skilja sig åt och bestå av såväl mer varaktiga tjänster som säsongsjobb och extrapersonal.

– Är du nyfiken på branschen, söker sommar- eller extrajobb eller vill jobba heltid? Då har du inget att förlora på att komma till rekryteringsträffen och träffa alla de här företagen som skapar guldkant för invånare och besökare! Vi behöver dig- även om du inte än är säker på vad du vill jobba med. Det här är världens chans att skapa kontakter för nu och framtid säger Karolina Davidsson, Destination Halmstad AB.

Kontakt

Karolina Davidsson

VD Destination Halmstad AB
Mobil: 0768-13 74 26. E‑post: karolina.davidsson@halmstad.se

Caroline Bengtsson

Cityledare, Halmstad City
Mobil: 0733-12 99 94. E-post: caroline.bengtsson2@halmstad.se

Länkar

Rekryteringsträff – hitta ditt nästa jobb | Destination Halmstad