English
Publicerad 16 mars 2022

Populära golftävlingen fortsätter

Vi kan med glädje berätta att Golfhuvudstadens populära tävlingsturné fortsätter! Tillsammans med Svensk Golf planerar vi nu årets tour där det redan nu är 17 deltävlingar klara.

– Vi på Svensk Golf är väldigt glada och stolta över att få fortsatt förtroende från Golfhuvudstaden att driva deras tour vidare under 2022. Vi ser fram emot en härlig golfsommar och fulla startfält på Golfhuvudstaden Halmstad Tour – By PING, säger David Andersson Event- och sponsringschef på Story House Egmont.

Glädjande är att det internationella golfföretaget PING blir kvar som titelpartner och att prisborden återigen kommer att fyllas med fantastiska golfupplevelser i Halmstad.

– Det känns mycket bra att få utveckla turnén vidare med Svensk Golf som är en stark aktör inom golfen. För oss är det ett kvitto att vi byggt upp ett attraktivt koncept och det bidrar till att stärka Halmstads position. Vi ser fram emot att få träffa tusentals deltagare och att få sprida vårt fantastiska golfutbud, säger Camilla Axelsson projektledare för Golfhuvudstaden.

Ambitionen är att 18 spännande deltävlingar ska genomföras runt om i Sverige där två lag kommer att kvalificera sig till finalen i Halmstad 23-24 september. Så säkra upp din plats i årets roligaste partävling redan idag!

Länk

Mer om tävlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.