Publicerad 16 februari 2022

Drönarfilm från pilotprojektet Beach Race Enduro

Senhösten 2021 genomfördes ett unikt pilotprojekt med Beach Race Enduro på Östra stranden i Halmstad. Evenemang utanför sommarmånaderna är oerhört viktiga eftersom det förlänger säsongen för vår besöksnäring. 

Så ett par viktiga syften var att se hur våra stränder kan användas under lågsäsong, och att intressera arrangörer att lägga attraktiva evenemang i kommunen.

Samverkan gav mervärde för fler

Vi på Halmstad Convention Bureau på Destination Halmstad har ett nära samarbete med Högskolan i Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och kunde koppla på Fab Lab vars drönarprojekt behövde, och fick, en riktigt bra testmiljö. Drönarpiloter var Tim Malmgren, Karl Karlsson och Robin Pipirs som också ska ha fotocred för toppbilden. Filmen kan du se längst ner på sidan.

Själva arrangemanget Beach Race Enduro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arrangerades av Elisabeth Perrone och Staffan Bergman i samarbete med föreningarna Lidköpings MCK och MCK Hallandia.

Gör mer av ditt möte eller evenemang

Vill du göra mer av ditt evenemang eller möte? Kontakta oss på Halmstad Convention Bureau Länk till annan webbplats.. Vi hjälper dig hela vägen.