English
Publicerad 10 november 2021

Diplomerade mötesambassadörer

I år är det femte året som vi lyfter och hyllar de människor, organisationer och föreningar som är med och skapar utveckling. Det är tack vare att de tar på sig det lokala värdskapet som vi tillsammans kan värva möten till mötesstaden Halmstad.

Idag, den 10 november 2021, har vi haft Halmstad Convention Bureaus årliga diplomutdelning i samband med en ambassadörslunch. Vi träffades på den nya hotellanläggningen ProfilHotels Halmstad Plaza. Den gemensamma lunchen avslutades med diplomutdelning av kommunstyrelsens ordförande Jonas Bergman (M).

– De flesta möten har en nationell arrangör. För att kunna värva dessa till Halmstad måste det finnas en lokal person eller organisation som fungerar som värd. Därför är medlemmar i en nationell branschorganisation eller förening oerhört viktiga för oss på Halmstad Convention Bureau. Det är tillsammans med dessa mötesambassadörer som vi kan fortsätta att utveckla Halmstad som en attraktiv mötesstad - vilket gagnar hela Halland, Halmstads kommun, dess invånare och näringslivet säger Ann Johansson, chef Evenemang och möten på Destination Halmstad.

E-sport var en del av programmet

Utöver att hylla våra mötesambassadörer så har vi alltid en programpunkt som syftar till att ge nya insikter. I år valde vi temat e-sport och ställde frågan; vad kan e-sporten ge eller göra för Halmstad? Andres Ramos Gonzalez, Isak Regnér och Joar Svensson från Association of Esports Psychology (AEP) höll i taktpinnen. AEP består av idrottspsykologiska rådgivare som arbetar med att stötta gamers till att känna sig lika framgångsrika online, såväl som offline.

Diplommottagare 2021

  • Karin Holmgren, Infektionskliniken, Hallands sjukhus Halmstad för arbetet med Infektionsveckan och Mikrobiologiskt vårmöte 2023. Som beräknas ha 550 deltagare.
  • Ola Magnusson, Kulturförvaltningen, Halmstads kommun, Eva Nyhammar, Kultur och skola, Region Halland och Magnus Jensner, Hallands Konstmuseum. För arbetet med Museernas Vårmöte 2022. Som beräknas ha 400-500 deltagare.
  • Henrik Böckin, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen , Halmstads kommun. För arbetet med LHU konferensen 2021 som samlar 165 fysiska deltagare samt 155 digitala deltagare.
  • Andreas Hillarp, Oslo Universitetssjukhus för arbetet med Nordic Coagulation Meeting 2021 som samlar 300-500 deltagare.

Det här gör Halmstad Convention Bureau

Halmstad Convention Bureau är en del av Evenemang och möten på Destination Halmstad AB. Vi arbetar bland annat med att värva stora möten och evenemang till kommunen. Mötesambassadörerna har en viktig roll i det arbetet då mötesarrangörer måste ha en lokal värdorganisation på plats i Halmstad.

Halmstad Convention Bureau kan stötta den lokala värden i allt från att göra ett anbud till att säkerställa att staden är redo för att ta emot ditt möte eller evenemang. Värdet av möten är stort, därför är vår service kostnadsfri.

Läs mer om ambassadörslunchen och tidigare års diplommottagare. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Ann Johansson

Chef Evenemang och möten
Mobil: 070-670 75 84. E-post: ann.johansson@halmstad.se

Halmstad Convention Bureau arbetar, tillsammans med lokala värdar, långsiktigt och kostnadsfritt för att rekrytera fler evenemang och möten till vår destination.