English
Publicerad 7 november 2021

KiteKalle vann besöksnäringspris!

Vid Galan för Halmstads näringsliv den 5 november 2021 på Hotel Tylösand fick entreprenören Kalle Svensson på KiteKalle ta emot årets besöksnäringspris.

Vilka fantastiska besöksnäringsföretagare vi har här i Halmstad. En som verkligen gjort en framgångsresa är Kalle Svensson på Kitekalle och som förtjänstfullt prisades på Galan för Halmstads näringsliv i fredags. Varför? Enkelt, läs motiveringen:

"Sedan starten 2009 har företaget expanderat från Halmstad till hela Halland, och lite till. Idag har företaget 48 anställda. Vi pratar SUP, kitesurf, vågsurf, wingfoil och skimboard. Inte nog med det, han såg tidigt Kattegattledens möjligheter - uthyrningen av cyklar och fatbikes tog fart.

Den innovativa och kreativa produktportföljen bär både den egna verksamheten och lyfter kollegor inom besöksnäringen. Samarbeten ger guidade turer som innehåller allt från yoga, mat och dryck till konst.
Trots motgångar som inbrott, brand och pandemi har denna ödmjuka entreprenör alltid hittat nya vägar framåt. Han har verkligen satt rull på Halmstad och Halland, både till lands och till havs. Nu kan han surfa på en våg av uppskattning från oss alla."

Vi på Destination Halmstad stämmer in i hyllningskören och säger grattis om och om igen!

Tack för bilderna Halmstad Event och Stefan Torvaldsson!