English
Publicerad 13 oktober 2021

Summersmash Festival och Beachvolley-SM 2021

Hur gick det egentligen med Summersmash? Efter att ha genomfört Beachvolley-SM med pandemirestriktioner 2020 på ett utmärkt sätt kan vi nu summera ett framgångsrikt, lättsammare och gladare succéevenemang 2021.

Den 24 juli till 8 augusti fylldes Tylösands strand i Halmstad av glada och taggade spelare, medföljare och publik. Det var så efterlängtat att kunna vara tillbaka i större skala igen. Viktigt att notera är att det inte var stor skala, bara större skala – allt efter rekommenderade restriktioner. Och vilken succé det blev!

– Beachvolley-Sverige hade längtat länge efter att få känna den magiska atmosfären på arenan igen och stämningen var på topp. Det var 16 dagar bestående av träningsläger, prova på, turneringar, och Svenska Mästerskapen. Det bjöds på mountainbike, Crossnet, SUP, klättervägg, mat, musik och andra aktiviteter för besökarna. Allt detta på Sveriges vackraste strand Tylösand i Halmstad säger Rasmus Jonsson, VD och evenemangsgeneral på Beach Travels.

– Vi är oerhört glada över vårt ömsesidiga samarbete. Summersmash och Beachvolley-SM behöver de bästa förutsättningarna för att genomföra sitt evenemang. Och det tror jag att de upplever att de har fått menar Ann Johansson, chef Evenemang och möten på Destination Halmstad. För vår del är det ju väldigt värdefullt för besöksnäringen. Exempelvis så genererade evenemanget i år 18 150 övernattningar! Ett välkommet tillskott för den lokala besöksnäringen.

Beachvolley-SM landade i Halmstad på Tylösand första gången 2018 och det har varit en fantastisk symbios för alla inblandade. Platsen har bjudit på sköna upplevelser och deltagarna har bjudit på spänning och rafflande matcher.

Rapporten om Summersmash i sin helhet finns i bifogad pdf Pdf, 14.1 MB..

Beach Travels webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Rasmus Jonsson

VD Beachtravels Sweden AB
073 - 420 46 95, rasmus@beachtravels.se

Ann Johansson

Chef Evenemang och Möten, Destination Halmstad AB
070 - 670 75 84, ann.johansson@halmstad.se