English
Publicerad 8 september 2021

Lunchteatern på Halmstads Teater drar igång igen!

Efter att allt sattes på paus i samband med pandemin så börjar vi i höst öppna upp Halmstads Teater igen. Den populära lunchteatern som förenar en god lunch med underhållning rivstartar den 16 september med proffsiga Jamladies.

De tre skönsjungande bönorna i Jamladies bjuder på föreställningen She´s got the look. Det är en helt nyproducerad showkonsert där Marie Fredrikssons och Roxettes fantastiska låtar tolkas. Här bjuds det också på finstämda glimtar ur Marie Fredrikssons karriär och liv. Allt detta sker i Festsalen på Halmstads Teater. Medverkar gör Mia Stegmar, Anna Strandberg och Jenny Tärneberg.

Höstens program 2021

  • She´s got the look – Jamladies 16 september
  • Världen är en scen, 123 Schtunk 5 oktober
  • Sånger från Duvemåla hage 18 november
  • Julshow med Andreas Eldeen och musiker 2 december

Vad är grejen med Lunchteater?

Vi behöver mat, kultur och umgänge. Här du får du det – samtidigt – det kallas för Lunchteater. Konceptet med lunchteater har bedrivits framgångsrikt bland annat på Dagens Lunchteater i Göteborg och Klara Soppteater i Stockholm. Sedan några år tillbaka finns det också i Halmstad. Många Halmstadbor har kunnat njuta av gott sällskap, god mat och god underhållning. Men det blev tyvärr mer än ett års ofrivillig paus. Nu är vi äntligen igång igen!

Det goda samarbetet

Det är tack vare ett gott samarbete mellan Halmstads Riksteaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Riksteatern Halland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som Halmstads Lunchteater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan genomföras. Allt blir bättre när man gör något tillsammans. Halmstads Riksteaterförening har dessutom kommunuppdraget att erbjuda halmstadborna scenkonst av hög kvalitet. Både traditionell scenkonst, lunchteater och livesänd opera.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Mer om artister, meny, bokning och övrig information gällande lunchteatern. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakter

Henrik Drakenberg

Chef Halmstads Teater
henrik.drakenberg@halmstad.se, 0720-838 828

Lena Teveldal

Utvecklings- och verksamhetsledare för Riksteatern Halland.
lena.teveldal@riksteatern.se, 0703-22 13 97

Ulrika Andersson

Ordförande i Halmstads Riksteaterförening.
ulrika.andersson@halmstad.se, 070-215 11 10