English
Publicerad 16 juli 2021

Charmiga och tillgängliga Grötvik i Halmstad

Trippelamputerade Christoffer Lindhe åker wakeboard i Halmstad Wakepark

Christoffer Lindhe, grundare av Halmstadföretaget Lindhe Xtend, är trippelamputerad men det hindrar honom inte från att utöva vattensport i Halmstad Wakepark. Foto: Daniel Söderberg

Cykla? Surfa? Spela beachvolley? Klättra? SUP:a? Wakeboard? Paddla kajak? Fiska krabbor? Fiska annat? Alltså, när du inte kan välja så kan du få allt! Så enkelt är livet här i Halmstad!

I Halmstad finns det härliga aktiviteter för alla, stora som små. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda så mycket till så många.

En riktigt bra grej är Halmstad Wakepark Öppnas i nytt fönster. som gör det möjligt för funktionsnedsatta att uppleva riktiga äventyr. De har tagit det där med tillgänglighet till en ny nivå. Varför ska bara det fullfunktionerade syskonet kunna roa sig? Nä, du. Här kan vem som helst kasta sig ut på äventyr i Halmstad Wakepark. Öppnas i nytt fönster. Nyligen genomfördes även ett para-SM.

Grötvik Öppnas i nytt fönster. är utan tvekan ett speciellt ställe. En liten hamn för båtar. En liten ställplats för husbilar. En härlig sol- och badplats. Grillplatser ligger strösslade lite här och där. Lite "gött häng och mat" vid Hamnkrogen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en perfekt avslutning på en perfekt dag!

Ifrån Grötvik Öppnas i nytt fönster. utgår dessutom Sjöräddningssällskapet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Deras insatser för att rädda liv är guld värt! Vill du stötta dem? Då är det enkelt att bara skicka över en slant. Eller varför inte bli en i gänget! En räddare som räddar andra.

Gillar du att vandra så har vi Prins Bertils stig. Öppnas i nytt fönster. Du kan välja om du vill gå hela vägen och antingen avsluta eller börja din promenad vid Halmstad slott, mitt i centrala Halmstad. Öppnas i nytt fönster. Hur du än gör så vågar vi lova att det här kommer bli en varierande vandring som du alltid kommer att minnas. Vi Halmstadbor älskar att gå på Prins Bertils stig. Öppnas i nytt fönster.

Vad du än väljer - lugn och ro eller äventyr så har vi något för dig. Vi har så många fina, finurliga och äventyrliga platser här i Halmstad. Och vi gillar att dela med oss! Fler upplevelsetips på destinationhalmstad.se. Öppnas i nytt fönster.