English
Publicerad 4 juni 2021

Diplomerade mötesambassadörer

Sju ambassadörspristagare 2021

Möten är viktiga för Halmstads utveckling och tillväxt. Det är här de lokala värdarna, våra mötesambassadörer, kommer in. Tack vare deras värdskap kan vi värva stora nationella, och även internationella, möten till Halmstad. Nu har vi hyllat dem, fast inte som vanligt.

Varje höst hyllar vi på Halmstad Convention Bureau mötesambassadörernas mod och drivkraft med en diplomutdelning. Normalt sett ses vi för en lunchträff under trevliga former där diplomen delas ut av kommunstyrelsens ordförande. Förra året var inte det möjligt att genomföra. Men ingenting är ändå omöjligt tycker vi på Halmstads Convention Bureau så vi gjorde istället en digital variant av hyllningen för att kunna tacka och hylla ändå. Vi filmade helt enkelt våra ambassadörer.

– Dessa lokala värdar är viktiga ambassadörer för Halmstad säger Ann Johansson, chef för Evenemang och Möten på Destination Halmstad. Genom deras insatser för att ordna ett möte på hemmaplan skapas fantastiska effekter för hela samhället. Vi får till oss utveckling, kunskap och kompetens. Och det bidrar till att Halmstads besöksnäring mår bra.

2020 års ambassadörsdiplomering presenteras via totalt sex filmer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där värdarna berättar om spännande möten som har ägt rum, eller som kommer att ske. I en av filmerna lyfter kommunstyrelsens ordförande Jonas Bergman (M) vikten av möten för hela kommunen. Det var exempelvis ett möte i Steninge som bidrog till att han sedan 25 år är Halmstadbo.

2020 års diplomerade ambassadörer

Samtliga filmer och presentationer hittar du självklart på mötesambassadörernas egen sida på Destination Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Diplomutdelning Ambassadörer

  • Jonas Bergman, kommunstyrelsens ordförande Halmstads kommun.

Samhällsvägledarnas årskonferens 2019

  • Björn Johnsson, samhällsvägledare Kulturförvaltningen, Halmstads kommun

Stiftelsen Svensk Industridesign (SVID) 2020

  • Martin Bergman, universitetsadjunkt, Högskolan i Halmstad
  • Håkan Strömqvist, etableringsstrateg Tillväxtavdelningen, Halmstads kommun

New Business Models 2021

  • Maya Hoveskog - Associate Professor in Innovation Management, Halmstad University
  • Fawzi Halila - Associate Professor in Innovation and Product Development, Halmstad University

Sveriges Hembygdsförbunds Riksstämma 2021

  • Bo Westman, ordförande hembygdsrådet i Halland

MätKart 2021

  • Kim Ferm, avdelningschef Geografisk information, Bygg- och Miljöförvaltningen, Halmstads kommun

Så jobbar Halmstad Convention Bureau med möten

Halmstad Convention Bureau Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arbetar, tillsammans med lokala värdar, långsiktigt och kostnadsfritt för att rekrytera fler evenemang och möten till vår destination. På så vis kan vi fortsätta att utveckla Halmstad som en attraktiv mötesstad - vilket gagnar hela Halland, Halmstads kommun, dess invånare och näringslivet. Halmstad Convention Bureau är en del av affärsområdet Evenemang och Möten på Destination Halmstad AB.

Kontaktperson

Ann Johansson

chef Evenemang och möten
ann.johansson@halmstad.se, 070-670 75 84

Länkar

Ambassadörsdiplomering Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Halmstad Convention Bureau och vad de kan hjälpa till med Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.