English
Publicerad 3 juni 2021

Enjoy Halmstad – det är sommartider!

Förra sommarens Turista Hemma-satsning är tillbaka – i helt ny kostym, med nytt namn och med ännu vassare innehåll. Intresset från den lokala besöksnäringen för att delta i projektet är rekordstort!

Det bästa är att Enjoy Halmstad pågår hela sommaren – och bjuder på riktigt överraskande kombinationer. Vi kallar det Crazy Combo´s. Det blir fräschare, fräckare, enklare och roligare - Enjoy Halmstad!

Storsatsning för besöksnäringen

Så gott som varje år sedan 2012 har det genomförts en Turista-Hemmasatsning under ledning av Halmstad Tourist Center, som är en del av Destination Halmstad. Inledningsvis genomfördes det på en dag, sedan var tanken att utöka det med ytterligare en dag på hösten. Men i och med pandemin gjordes en storsatsning på Turista Hemma för att stötta besöksnäringen sommaren 2020 . Nu kör vi vidare på samma spår och med samma inriktning i år. Hela sommaren, från 1 juni till 31 augusti. Men fräschare, fräckare, enklare och roligare ‑ Enjoy Halmstad.

– I år har vi rekordmånga deltagande företag – hela 138 stycken – och nära 200 besöksmål säger Malin Backe, chef för Halmstad Tourist Center. Halmstads kommun är med och satsar ekonomiskt på marknadsföringen för att kunna bidra till att stötta den lokala besöksnäringen. Alla hjälps åt för att det ska bli så bra som möjligt.

Det blir härliga Crazy Combo´s

Årets huvudkanal för satsningen kommer att vara Destination Halmstads Instagramkonto som heter Enjoy Halmstad och som har nästan 5 000 följare. Här kommer det dyka upp många spännande inlägg. Självklart finns en landningssida för Enjoy Halmstad Länk till annan webbplats. med ännu mer inspiration på den officiella besökswebbplatsen destinationhalmstad.se Länk till annan webbplats..

– Vi har satsat på att hitta ett formspråk och spännande kombinationer som ska få folk att haja till och tänka ”är det här möjligt?” Det är precis det vi vill visa på - att allt är möjligt här i Halmstad bara du är öppen för det säger Alexandra Kahts Winje, destinationssäljare på Destination Halmstad. Genom att använda vår Bucket List missar du inget. Det är ett bra hjälpmedel.

Följ oss på Instagram – Enjoy Halmstad

För att få de senaste tipsen från Enjoy Halmstad, följ vårt Instagramkonto @enjoyhalmstad Länk till annan webbplats..Med olika teman kommer du här kunna ta del av inlägg och storys som bygger på innehållet i The Bucket List. Det finns tre olika teman: Crazy-combo, Rule #1 och What´s on.

Ps! Den 1 juni har vi äntligen kunnat öppna upp för spontana besök på Halmstad Tourist Center. En härlig känsla. Än så länge får det max vistas 8 personer i lokalen utöver personal. Men det är en efterlängtad start.