Publicerad 16 februari 2021

Halmstads besöksnäring i fokus

Printscreen från destinationhalmstad.se/bolagets webbplats startsida

Destination Halmstad stärker sitt digitala stöd till Halmstads besöksnäring med en ny webbplats för företag, arrangörer och intressenter.

– Halmstads besöksnäring är otroligt viktig för att Halmstad ska komma ur pandemin på starkast möjliga sätt. Den här webbplatsen sätter dem i fokus, säger Karolina Davidsson, vd Destination Halmstad.

Webbplatsen innehåller tips, guider och en verktygslåda för att främja utveckling inom besöksnäringen. I verktygslådan finns konkreta verktyg och information inom områdena kommunikation, kompetens, finansieringsstöd, utvecklingsaktörer och arrangör.
– Trots att vi går igenom en pandemi upplever vi att det bubblar av innovation och framtidstro bland våra besöksnäringsföretag, det är vi oerhört glada för. Destination Halmstad har under de senaste åren arbetat fokuserat för att få ett tätare samarbete med våra aktörer inom besöksnäringen. Verktygslådan är ytterligare ett steg i att vässa vår service, säger Karolina Davidsson.

Innehållet genomsyras av budskapet ”Tillsammans skapar vi tillfällen att älska Halmstad”.

– Dessa är ledorden som vi vill samlas kring i Destination Halmstad, tillsammans med företag, arrangörer och andra aktörer. Den här webbplatsen ger oss en grund att utveckla vårt samarbete, men det är bara början. Det finns massor att utveckla både på webbplatsen och i vår gemensamma destinationsutveckling av Halmstad, säger Karolina Davidsson.

Har synpunkter eller förslag på hur vi kan utveckla webbplatsen eller vår service? Kontakta oss!