English
Publicerad 25 september 2020

Halmstads Teater öppnar upp med biljettsläpp och möten

Äntligen öppnar vi så sakteliga upp Halmstads Teater igen. Vi kan börja se fram emot både föreställningar och möten. Fast på nya sätt, i andra format. Idag släpper vi biljetter till en exklusiv och intim standup-kväll med Magnus Betnér.

Hans bejublade standup-turné har spelat för fulla hus, men blev satt på paus i samband med coronapandemin. Nu kommer han till Halmstads Teater den 23 oktober och kör två föreställningar samma kväll. Vi tar endast in 50 personer per föreställning och de kommer att sitta väl utspridda. Skulle det komma ändrade restriktioner från Folkhälsomyndigheten anpassar vi oss självklart efter dem.

- Jag är otroligt glad över detta biljettsläpp med stjärnkomikern Magnus Betnér. Det känns lite som en nystart efter en lång tid utan föreställningar och möten här i huset säger Henrik Drakenberg, chef för Halmstads Teater. En teater ska ju vara full av liv och vi tror att människor längtar efter upplevelser.

Stor efterfrågan på digitala möten

Pandemin har gjort att mycket ställts på huvudet, ställts in eller flyttats fram. Men ändrade mötesvanor skapar också nya möjligheter. Digitaliseringen har tagit ett stort kliv framåt och vi på Halmstads Teater har valt att satsa på en kombination där du både kan ha ett fysiskt möte och samtidigt livesända på ett proffsigt sätt. Vi har ju fördelen att kunna erbjuda stora lokalytor som gör att du kan möblera luftigt. Det underlättar när det gäller att hålla avstånd.

- Proppen verkar ha gått ur lite grand. Vi började märka det efter semestrarna och nu i september har vi haft mängder av mötesförfrågningar och bokningarna trillar in löpande säger Henrik Drakenberg, det känns verkligen jätteroligt. Och vi märker att många efterfrågar möjligheten att livesända sitt möte.

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer

Kortfattat innebär det:

  • Publika evenemang – max 50 personer.
  • Slutna möten – där är det tillåtet med fler än 50.
  • Vi möblerar luftigt enligt gällande bestämmelser.
  • Handsprit finns tillgängligt.
  • Vi uppmanar till handtvätt.
  • Uppdaterade städrutiner.

Foto: David Lagerlöf

Fler nyheter