English
Publicerad 6 augusti 2020

Härliga picknick­platser i Halmstad

Skallen i Halmstad

Skallen i Halmstad. Foto: Patrik Leonardsson

Kombinera fikapausen med en uppfriskande upplevelse i naturen. Oavsett om du är ute efter en romantisk picknick för två eller en utflykt för hela familjen finns här flera smultronställen att välja mellan.

Ta dig upp på ett berg eller en klippa för vacker utsikt eller hitta din plats vid en mysig sjö. Och visst smakar kaffet och bullen lite bättre efter en promenad?

Visst är det mysigt att kunna slå sig ner och äta något gott efter en kort eller lång vandring. Aldrig smakar maten eller fikat så gott som den gör i naturen. Den ambitiöse har lagat till all medhavd matsäck hemma. Men om du vill ha en avkopplande stund kan vi tipsa om att det finns gott om restauranger, konditorier och caféer där du kan stanna till och köpa med dig både nyttiga och onyttiga godsaker. En god kanelbulle kanske. Eller en matig sallad. Varför inte något att grilla? Vi har fina grillplatser som du får använda. Men glöm inte att vara rädd om vår vackra natur. Ta med allt skräp hem och släng det där det hör hemma. Titta in på vår sida som bjuder på tips om härliga picknickplatser.

Mer upplevelser och säker sommar

Och till sist ett litet medskick – var rädda om varandra och håll avstånd. Vill du ha mer inspiration så kolla in Turista Hemma, appen A day in Halland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller dra i spakarna på vår upplevelsegenerator. Du vet väl att du kan besöka vår turistservice i Halmstads Teater på Fredsgatan 5. Eller varför inte chatta med någon ur vår duktiga och pålästa personal. Du hittar chatten på destinationhalmstad.se.

Titta gärna in på Halmstads kommuns sida om Säker semester Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – där finns bra tips för att skapa tryggast möjliga sommar och semester.

Fler nyheter