English
Publicerad 24 juli 2020

Upplev Halmstad med vovven

Person sitter bredvid en hund och håller om den

Foto: Konstantin Tronin, Mostphotos

Upptäck Halmstad tillsammans med din fyrbenta kompis. Här finns flera platser som gör det där lilla extra för människans bästa vän.

Varför inte bo på hotell, äta på restaurang och ta en gofika. Varma dagar kan det vara skönt med ett dopp i havet. Vi har listat ställen där hundar är välkomna.

vår hundsida hittar du information om allt från boendeanläggningar till mat- och fikaställen där du och din hund kan vara tillsammans.

Vi har också samlat ihop lite tips på aktiviteter. Du kan exempelvis ta med dig hunden och uppleva Friluftsmuseet Hallandsgården. Passa även på att besöka Mjellby Konstmuseum, där hunden får vara kopplad på muséets mysiga innergård. Vill du upptäcka naturen är en promenad längs kustnära Prins Bertils stig att rekommendera.

Är du och din fyrbenta vän sugen på ett dopp ska du bege dig till Västra stranden där hunden får bada året runt, så länge du har din hund under kontroll och den kan återkallas med tillrop.

Som du förstår finns det mycket att upptäcka här i Halmstad – både för dig och hunden. Hjärtligt välkomna!

Och till sist ett litet medskick – var rädda om varandra och håll avstånd. Vill du ha mer inspiration så kolla in Turista Hemma, appen A day in Halland eller dra i spakarna på vår upplevelsegenerator. Du vet väl att du kan besöka vår turistservice i Halmstads Teater på Fredsgatan 5. Eller varför inte chatta med någon ur vår duktiga och pålästa personal!

Titta gärna in på Halmstads kommuns sida om Säker semester Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – där finns bra tips för att skapa tryggast möjliga sommar och semester.

Fler nyheter