English
Publicerad 8 juli 2020

Sköna dagsvandringar i Halmstad

Vy över havet från Prins Bertils stig

I Halmstad finns stigarna du vill promenera och vandra längs. Här finns vacker natur att upptäcka – forsande vattenfall, soldränkta skogsgläntor, stilla sjöar, vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och självklart har vi havet.

Och vet du vad, du kan ge dig ut oavsett väder – bara du har rätt kläder. Så ut och njut! Det är du värd. Frisk luft kan man aldrig få för mycket av.

Det är bara att packa fikakorgen. Är du lite skönt semesterlat kan vi tipsa om att vi har gott om caféer och restauranger Öppnas i nytt fönster. i Halmstad, med omnejd, som kan underlätta för dig. Take away the fika, eller som vi säger "ta med dig fikat". Enkelt och gott.

Nu är det dags att snöra på dig vandringsskorna, men det går lika bra med bekväma sandaler eller gympaskor. Vill du ge dig ut på en längre och utmanade dagstur? Eller kanske en stärkande och frisk promenad. Med eller utan stavar, i fort eller lugnt tempo, med din hund eller kanske med en vän? Du sitter inne på svaren. Men för att hjälpa till på vägen vi har tagit fram några vandrings- och promenadtips som förhoppningsvis kan inspirera till härliga naturupplevelser.

Vi har för enkelhetens skull delat in dagsvandringarna i 3 grupper:

Och till sist ett litet medskick – var rädda om varandra och håll avstånd. Vill du ha mer inspiration så kolla in Turista Hemma Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., appen A day in Halland eller dra i spakarna på vår upplevelsegenerator Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Titta gärna in på Halmstads kommuns sida om Säker semester Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – där finns bra tips för att skapa tryggast möjliga sommar och semester.

Fler nyheter