Publicerad 28 maj 2024

Nyhet! Festivalkarta för Halmstad

För andra året kör vi ”Best Summer Ever” i Halmstad. En uppgraderad och fräsch version där fokus givetvis ligger på alla härliga evenemang som sker – både ute och inne. I år har vi dessutom gjort en festivalkarta för Halmstad.

När vi kollade igenom vår evenemangskalender insåg vi att Halmstad är som ett enda stort festivalområde. Det händer massor, det händer överallt och det bästa är att det är nära till – ALLT. Så vi gjorde en unik festivalkarta för att hjälpa dig.

Du kan gå eller cykla till mycket. Vill du vara lite bekväm eller ska lite längre så är bussen ett finfint alternativ.

Håll i dig och häng med. Ta med dina vänner och din familj för nu blir det åka av här i Halmstad. Och till din hjälp har du festivalkartan.

Så här gör du för att njuta fullt ut av Halmstad i sommar

Missa inte alla fantastiska utflyktsmöjligheter och upplevelser som finns i Halmstad. Lite god mat och någonstans att sova också så kan det bli din ”Best Summer Ever” oavsett om du gästar oss eller bor i Halmstad. På vår webbplats destinationhalmstad.se hittar du allt möjligt, och ibland nästan omöjligt. Inspiration och guider duggar tätt. Det är bara att följa hjärtat och surfa runt. Du kommer att hitta mängder av guldkorn!

Välkommen att skapa din bästa Halmstadsommar!

Kontakt

Malin Backe

Projektledare, Destination Halmstad
Mobil: 0720-83 37 56
E-post: malin.backe@halmstad.se