Marknadsföringspaket

För dig som INTE säljer biljetter via Halmstad Tourist Center.

Det finns två olika marknadsföringspaket. Utöver detta kan du även boka tillval och marknadsföringspaket för specifika arenor. Du bokar ditt marknadsföringspaket genom formuläret nedan.

Vi har en god räckvidd i våra kanaler. För att låta dig dra nytta av detta har vi tagit fram flera marknadsföringspaket för dig som arrangerar evenemang i Halmstad. I våra paket ingår bland annat annons på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, annons på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, omnämning i nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, exponering på fysiska platser, synlighet på våra digitala skyltar placerade utmed E6 med mera.

Biljettförsäljning

Du vet väl om att Halmstad Tourist Center kan ta hand om din biljettförsäljning. Genom att sälja dina biljetter via Halmstad Tourist Center får du även ett mer fördelatktigit pris på marknadsföringspaket, samt en del marknadsföring som ingår.

Marknadsföringspaket att välja bland

Show på Halmstad Arena

Uppstart

Detta är inget paket, men ingår alltid för dig som arrangör.

Symfoniorkester på Kulturhuset Najaden

Lilla paketet

I detta paket ingår bland annat ett inlägg på vår instagram, en annons på facebook och affischering i Halmstad.

Symfoniorkester på Kulturhuset Najaden

Stora paketet

I detta paket ingår, utöver lilla paketet, även plats på vår skylt vid E6:an, egen puff i nyhetsbrev med mera.

Uppstart

Detta är inget paket, men service som ingår för alla våra arrangörer.

 • Facebookevenemang
  Du registrerar ett evenemang för ditt arrangemang på facebook. Skicka en förfrågan till Destianton Halmstad om att bli medvärd så tackar vi gärna ja till detta. Destination Halmstads facebooksida (www.facebook.com/destinationhalmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ) har över 27 000 följare.
 • Evenemangskalender och webbplats
  Registrera ditt evenemang i vår evenemangskalender på www.destinationhalmstad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Hallandsposten har tillgång till evenemangskalendern och väljer själva ut ett antal evenemang för sin tidning varje dag. Även Halmstads kommun visar evenemangskalendern på halmstad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 • Flyers
  Skicka in flyer till Halmstad Tourist Center. Flyers kommer finnas tillgängligt för kunder på Halmstad Tourist Center i mån av plats. De som säljer biljetter via Halmstad Tourist Center har förtur.

Lilla marknadsföringspaketet

 • Facebookannons
  En annons med Destination Halmstads facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som avsändare. Arrangören förser Destination Halmstad med filmklipp, bild eller liknande. Något som ger mervärde för kunden, inte endast tid och plats för evenemanget. Filmer ger ofta större spridning. 500kr i annonspeng för annonsen ingår, samt expertkompetens från Destination Halmstads marknadsavdelning för urval av målgrupper vid annonseringen.
 • Instagram
  Ett inlägg publiceras på Destination Halmstads Instagramkonto EnjoyHalmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (www.instagram.com/enjoyhalmstad).
 • Tryckt magasin
  Garanterad plats i Halmstad Tourist Centers minimagasin "Upplev Halmstad", som finns tillgängligt på Halmstad Tourist Center, samt runt om i Halmstad och Halland. Magasinet utkommer fyra gånger om året. Delar av kalendariet skickas även med i Halmstad Tourist Centers nyhetsbrev som kommer ut varje månad.

Paketpris

2 500 kr exklusive moms, både för dig med biljettavtal och ombudsavtal.

Stora marknadsföringspaketet

 • Facebookannons
  Annons med Destination Halmstads facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som avsändare. Arrangören förser Destination Halmstad med filmklipp, bild eller liknande. Något som ger mervärde för kunden, inte endast tid och plats för evenemanget. Filmer ger ofta större spridning. 1000kr i annonspeng för annonsen ingår, samt expertkompetens från Destination Halmstads marknadsavdelning för urval av målgrupper vid annonseringen.
 • Instagram
  Inlägg publiceras på Destination Halmstads Instagramkonto EnjoyHalmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (www.instagram.com/enjoyhalmstad).
 • Tryckt magasin
  Garanterad plats i Halmstad Tourist Centers minimagasin "Upplev Halmstad", som finns tillgängligt på Halmstad Tourist Center, samt runt om i Halmstad och Halland. Magasinet utkommer fyra gånger om året. Delar av kalendariet skickas även med i Halmstad Tourist Centers nyhetsbrev som kommer ut varje månad.
 • Nyhetsbrev
  Egen yta med bild i ett utskick av Halmstad Tourist Centers nyhetsbrev – 'Whats on. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden till över 10 500 personer runt om i Sverige som tidigare har köpt biljetter via Halmstad Tourist Center.
 • E6:an
  En dag på Destination Halmstads två digitala E6:skyltar. Dagen delas med två andra aktörer. Din bild läggs upp i samband med biljettsläpp. HAr biljettsläpp passerat läggs bilden upp så snart som möjligt.

Paketpris

7 500 kr exklusive moms, både för dig med biljettavtal och ombudsavtal.

Show på Halmstad Arena

Foto: Pamela.se

Marknadsföringspaket för specifika arenor

För dig som arrangerar evenemang på Halmstads Teater eller Halmstad Arena finns marknadsföringspaket som du enkelt kan kombinera med valfritt av de två övriga marknadsföringspaketen eller köpa enskilt via formuläret nedan. Halmstad Arenas paket bokar du via Halmstad Arena.

Show på Halmstad Arena

Halmstads Teater

Marknadsföringspaket för dig som arrangerar evenemang på Halmstads Teater.

Symfoniorkester på Kulturhuset Najaden

Halmstad Arenalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Marknadsföringspaket för dig som arrangerar evenemang på Halmstad Arena.

Lunchteater

Foto: Anders Sällström

Tillval och enskilda bokningar

Utöver lilla och stora marknadsföringspaketen, samt paket för specifika arenor kan du även boka tillval. Tillvalen kan du även boka utan att du bokat ett marknadsföringspaket. Du bokar tillvalen i samma formulär som övergripande marknadsföringspaket.

Biljettfickor

Du har möjlighet att synas på Halmstad Tourist Centers biljettfickor. Biljettfickorna räcker ungefär i fyra månader. Endast intresseanmälan.
Pris från 3 500kr.

Annons på facebook

Köp till en annnons på facebook. Annonsen visas med Destination Halmstads facebooksida som avsändare. Arrangören förser Destination Halmstad med filmklipp, bild eller liknande. Något som ger mervärde för kunden, inte endast tid och plats för evenemanget. Filmer ger ofta större spridning. 1000kr i annonspeng för annonsen ingår, samt expertkompetens från Destination Halmstads marknadsavdelning för urval av målgrupper vid annonseringen.
Pris: 2000 kr

E6-skylt

Boka dagar för att synas på Halmstads digitala skyltar vid E6:an. En skylt är placerad i södergående riktning och en i norrgående riktning. Totalt sett passerar 30 000 fordon skyltarna varje dygn.

Pris (utöver det som ingår i det paket som du valt)
700 kr per dygn
3000 kr för fem dygn
4000 kr för sju dygn.
5500 kr för tio dagar

Bordtennismatch under VM i Halmstad 2018

Boka marknadsföringspaket, Halmstads Teaters paket och tillval

Ovan kan du läsa om vad som ingår i de olika paketen. Paket för Halmstad Arena bokar du direkt via Halmstad Arenalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ALLMÄN INFORMATION

Marknadsföring
Uppgifterna under allmän information används för att informera om ditt evenemang.
Marknadsföringspaket * (obligatorisk)
Välj det paket du vill boka och eventuella tillval. Marknadsavdelningen på Destination Halmstad återkommer till dig inom fem arbetsdagar. Detaljerad information om de olika paketen och tillvalen kan du läsa högre upp på denna sida.
MarknadsföringspaketTillval och paket för specifik arena * (obligatorisk)
Välj de tillval som du önskar boka (ett eller flera). Är ditt evenemang på Halmstads Teater kan du även välja att lägga till Halmstads Teaters marknadsföringspaket. Halmstad Arenas marknadsföring bokas via Halmstad Arena.
Tillval och paket för specifik arena

E6:an-skylt – antal dagar
Fyll i antal dagar som du vill synas på E6:an-skylten
E6:an-skylt – antal dagar


Dagarna behöver inte vara i följ. Önskar du dagar som inte är i följd, skriv in alla datumen i fältet nedan.

Om du har någon kommentar tkring bokningen av E6:an-skyltarna
Bild * (obligatorisk)
Skicka in bilder utan text. Bilden kommer att beskäras för de olika kanalerna. För att vi ska kunna marknadsföra evenemanget i våra kanaler måste vi få in högupplöst bild i liggande format. Minst 3000x200px. Bilder skickas till biljett@halmstad.se.
Bild

Webbplats * (obligatorisk)
Har du någon webbplats som kunden kan läsa mer om ditt evenemang på?
WebbplatsARRANGÖRSUPPGIFTER
Dessa uppgifter är endast till för hantering av ditt evenemang. Uppgifterna lämnas inte ut till privatpersoner.


Faktureringsadress * (obligatorisk)
FaktureringsadressKontaktperson * (obligatorisk)
Kontaktperson