Köp marknadsförings­paket

Via Destination Halmstad kan du som arrangerar ett evenemang i Halmstad köpa marknadsföringspaket till ett fördelaktigt pris. Vi hjälper dig att nå potentiella besökare både digitalt och via tryck.

Vi har en god räckvidd i våra kanaler. För att låta dig dra nytta av detta har vi tagit fram ett marknadsföringspaket för dig som arrangerar evenemang i Halmstad. I våra paket ingår bland annat annons på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, annons på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, omnämning i nyhetsbrevlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, exponering på fysiska platser, synlighet på våra digitala skyltar placerade utmed E6 med mera. Du bokar marknadsföringspaketet via formuläret nedan.

Övergripande marknadsföringspaket

Om du har ett avtal med Halmstad Tourist Center gällande biljettförsäljning finns specifika marknadsföringspaket för ditt evenemang. En del marknadsföring ingår då i avtalet kring biljettförsäljning.

Det finns tre olika nivåer av övergripande marknadsföringspaket. Du bokar ditt marknadsföringspaket genom formuläret nedan.

Lilla paketet

2500 kronor exklusive moms. Detta ingår:

Mellanpaketet

7500 kronor exklusive moms. Detta ingår:

Stora paketet

13 500 kronor exklusive moms. Detta ingår:

Marknadsföringspaket för specifika arenor

För dig som arrangerar evenemang på Halmstads Teater eller Halmstad Arena finns marknadsföringspaket som du enkelt kan kombinera med valfritt av de tre huvudpaketen eller köpa enskilt.

Show på Halmstad Arena

Halmstads Teateröppnas i nytt fönster

Marknadsföringspaket för dig som arrangerar evenemang på Halmstads Teater.

Symfoniorkester på Kulturhuset Najaden

Halmstad Arenalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Marknadsföringspaket för dig som arrangerar evenemang på Halmstad Arena.

Tillval och enskilda bokningar

Utöver de övergripande marknadsföringspaketen och paket för specifika arenar kan du även boka tillval. Tillvalen kan bokas även utan att du bokat ett marknadsföringspaket.

  • Biljettfickor. Du har möjlighet att synas på Halmstad Tourist Centers biljettfickor. Biljettfickorna räcker ungefär i fyra månader. Endast intresseanmälan. Pris från 3 500kr.
  • E6-skylt. Boka dagar för att synas på Halmstads digitala skyltar vid E6:an. En skylt är placerad i södergående riktning och en i norrgående riktning. Totalt sett passerar 30 000 fordon skyltarna varje dygn.
    Pris 2 000kr dygn utöver det som ingår i det paket som du valt. Endast intresseanmälan.

Boka marknadsföringspaket

Om du har ett avtal med Halmstad Tourist Center gällande biljettförsäljning finns specifika marknadsföringspaket för ditt evenemang. En del marknadsföring ingår då i avtalet kring biljettförsäljning. Denna bokning är för dig som inte har biljettavtal med Halmstad Tourist Center.

ALLMÄN INFORMATION

Marknadsföring
Uppgifterna under marknadsföring samt under allmän information används för att informera om ditt evenemang.
Marknadsföringspaket * (obligatorisk)
Välj det paket du vill boka och eventuella tillval. Kommunikationsavdelningen återkommer till dig inom fem arbetsdagar. Detaljerad information om de olika paketen och tillvalen kan du läsa här: www.destinationhalmstad.se/Biljettavtal
MarknadsföringspaketTillval och arenapaket * (obligatorisk)
Välj de tillval som du önskar boka (ett eller flera). Är ditt evenemang på Halmstads Teater kan du även välja att lägga till Halmstads Teaters marknadsföringspaket. Halmstad Arenas marknadsföring bokas via Halmstad Arena.
Tillval och arenapaket

Om du valt tillvalet E6-skyltar, fyll i antal dagar som önskas bokas.

Bild * (obligatorisk)
Skicka in bilder utan text. Bilden kommer att beskäras för de olika kanalerna. För att vi ska kunna marknadsföra evenemanget i våra kanaler måste vi få in högupplöst bild i liggande format. Minst 3000x200px. Bilder skickas till biljett@halmstad.se.
Bild

Webbplats * (obligatorisk)
Har du någon webbplats som kunden kan läsa mer om ditt evenemang på?
WebbplatsARRANGÖRSUPPGIFTER
Dessa uppgifter är endast till för hantering av ditt evenemang. Uppgifterna lämnas inte ut till privatpersoner.


Faktureringsadress * (obligatorisk)
FaktureringsadressKontaktperson * (obligatorisk)
Kontaktperson
Jag godkänner villkoren för biljettavtalet
Villkoren kan du åter se här www.destinationhalmstad.se/biljettavtal
Jag godkänner villkoren för biljettavtalet